Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Sport, muzica, quilling si magie in parcul Herastrau la Roaba de Cultura. VEZI PROGRAMUL

1

M-am legat totdeauna de locurile in care am intarziat, de unde n-am plecat imediat ce-am venit. Din camerele in care am adormit o noapte, n-am reusit sa plec fara sa-ntorc capul.- Octavian Paler

 

Saptamana se apropie de final si pentru ca  Roaba de cultura este locul unde se intampla numai lucruri bune, acesta este locul in care vrei sa iti petreci weekend-ul.

Vineri, de la ora 19:00 avem un curs Bodycombat care ne va ajuta sa scapam de energiile negative, adus de prietenii de la World Class Romania.

Sambata de dimineata World Class aduce un nou curs de pilates. Continuam sa avem grija de corpul nostru, sa fim in forma pentru ziua care abia incepe.

Dupa amiaza, de la ora 18:00, ne dezvoltam latura artistica invatand ce inseamna si cum se realizeaza un portretul hiperrealist. Muzica de calitate este mereu prezenta la Roaba de cultura, asa ca de la ora 20:00 avem concert unplugged cu Mihai Melinescu, Ion Oprea Cortez si Hunor Orth.

Duminica, la ora 11:00 copii sau adulti, participam la spectacol de magie si scamatorii adus de Costin Teodorescu.

De la ora 18:00 aflam secretele Quilling-ului iar de la 20:00 Alexandru Dan si Ana Udroiu ne incanta auzul cu melodii celebre.

Filmul nu lipseste nici duminica aceasta. De la 21:30 vizionam “Ciprian Porumbescu” in regia lui Gheorghe Vitanidis.

Te asteaptam la Roaba de cultura cu momente minunate!

 

PROGRAM Roaba de cultura 24-26 august

Vineri 24 august:

19:00 Bodycombat cu Costel Cosloc – World Class Romania

Sambata 25 august:

10:00 Pilates cu Ioana Hudita – World Class Romania

18:00 Atelier creativ- Portret hiperrealist

20:00 Scara de valori – Concert unplugged cu Mihai Melinescu, Ion Oprea Cortez si Hunor Orth

Duminica 26 august:

11:00 Magic Show – magie, muzica si dans cu Costin Teodorescu

18:00 Atelier creativ: Quilling

20:00 Acoustic Cover Band – Alexandru Dan si Ana Udroiu

21:30 Film, “Ciprian Porumbescu”, (1972), regia Gheorghe Vitanidis

Despre autor

avatar

In cinci ani de existenta, Asociatia Green Revolution a demonstrat ca imaginatia, energia si entuziasmul unei echipe tinere au avut capacitatea de a dezvolta proiecte locale si nationale de impact, cu rezultate vizibile, cuantificabile. Green Revolution sustine reducerea poluarii in marile orase, a impactului pe care activitatile umane il au asupra mediului, cat si cresterea calitatii vietii locuitorilor in marile aglomerari urbane. Cea mai mare parte din viata o petrecem in orase, iar “sanatatea” oraselor este si sanatatea noastra. Credem ca reconstruirea unui oras pe principii verzi reprezinta o prioritate, atat pentru cetateni, cat si pentru autoritati. Ecologia inseamna evolutie, inseamna o viata mai sanatoasa si mai fericita pentru noi si urmasii nostri.