Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Spirit de echipă și competiții frumoase în noul sezon Romanian Corporate Sports

0

Încep campionatele de toamnă pe echipe, marca MPG, la care se vor înfrunta sute de angajați ai companiilor din România

romanian-corporate-sports_tenis-de-camp

Pentru angajații din companii toamna începe cu emoții și cu mare nerăbdare: se dă startul campionatelor sportive pe echipe marca MPG! Sute de persoane pasionate de mișcare se pregătesc deja de confruntarea în teren în competițiile Romanian Corporate Sports, coordonate de MPG, în care vor avea parte de porții mari de Sportainment. Pe toți îi așteaptă săptămâni bune de sport și multă distracție într-un cadru atractiv, în care au parte de diferite beneficii și servicii, dar și de premii consistente la finalul campionatelor.

Primele vizate pe lista sporturilor de echipă din cadrul Romanian Corporate Sports – Ediția de toamnă 2016 sunt următoarele: baschet, fotbal, tenis de masă și tenis de câmp. Pe 13 septembrie 2016, de la ora 18:30, tensiunea va crește pe terenurile din incinta SPORT ARENA – Politehnica, din Capitală. 8 echipe își vor arăta talentul în baschetul 3×3, fiind pregătite de meciuri serioase, dar și de distracție. Pe teren se vor întâlni ROMATSA-R.A , multiplă campioană, care va trebui să își apere titlul deținut în fața IBM România, SBR, Coca-Cola HBC România, BOSCH, ENGIE, Napolact și VODAFONE România.

Pe 22 septembrie se va da startul campionatului de fotbal, în care și-au anunțat prezența 16 echipe din partea marilor companii ce activează pe piața românească. În octombrie vor debuta și competițiile de tenis de câmp, cu 12 echipe – 1, 2 și 16 octombrie – și de tenis de masă, pe 5 octombrie, în care se vor duela 8 echipe.

Astfel, din septembrie până în noiembrie, fiecare persoană se poate bucura de mișcare și își poate demonstra spiritul sportiv în cadrul proiectelor MPG și la campionatele pe echipe Romanian Corporate Sports – www.corporatesports.ro, desfășurate în diferite locații din București. Sportainmentul – mixul bine realizat și pus în scenă dintre sport și entertainment – este rețeta cea mai căutată de lifestyle din zilele noastre care îi atrage pe oamenii din întreaga lume să facă mișcare.

Dacă vă surâde să faceți parte dintr-o astfel de comunitate, să vă bucurați de sport, socializare, relaxare și dezvoltare personală, tot ceea ce trebuie să faci este să vă mobilizați colegii de birou, să descoperiți ce pasiuni sportive vă leagă și să accesați împreună oferta Romanian Corporate Sports – www.corporatesports.ro. Angajații oricărei companii, ce activează în București, pot beneficia de o ofertă sportivă personalizată, iar aceasta devine avantajoasă mai ales dacă aceștia aleg mai multe competiții la care să ia parte pe durata unui an. Peste 200 de companii au accesat până în prezent ofertele sportive ale MPG și au îndrăgit conceptul de Sportainment. La nivelul unor companii din România există chiar o preocupare deosebită pentru promovarea mișcării și atragerea angajaților către sport și distracție.

În prezent, MPG coordonează cinci sisteme sportive bazate pe conceptul de Sportainment: Tenis Partener – www.tenispartener.ro și Tenis10 – www.tenis10.ro, destinate adulților și copiilor pasionați de tenis; Riders Club – www.ridersclub.ro, un sistem de competiții de ciclism mountain bike desfășurate în zone pitorești din țară, la șes, deal și munte; RUNFEST – www.runfest.ro, o platformă de concursuri de alergare în pădure; Romanian Corporate Sports – www.corporatesports.ro, sistemul de campionate pe echipe prin care angajații firmelor pot avea acces la întreaga ofertă sportivă.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.