SPECTACULOS: decor urban in Bucuresti pe luciul de apa de langa Biblioteca Nationala

0

SPECTACULOS: Concursul internațional de design “ECO-ARHIPELAG” ar putea să aducă pe Dâmbovița lângă Biblioteca Națională în București un astfel de decor urban. ÎȚI PLACE?

Detalii aici

Vineri, 7 martie 2014 la ora 12:00, la Biblioteca Nationala a Romaniei, are loc lansarea concursului international de design “ECO-ARHIPELAG: Obiecte urbane temporare pentru eco-design si ecodestinatii”.

Insulele plutitoare si celelalte instalatii de amenajare urbana care se vor realiza in cadrul competitiei vor mobila, incepand cu luna mai 2014, luciul de apa dintre Biblioteca Nationala si Podul Unirii.

luciu de apa dambovita Bucuresti

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează