Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Spectacolul “O noapte furtunoasă” de I.L. Caragiale pornește în această vară în turneu!

0

Creart – Centrul de Creație, Artă și Tradiție al Municipiului București susține spectacolul „O noapte furtunoasă” de I. L. Caragiale, care este în turneu prin țară în perioada 8 – 19 iulie 2016. Intrarea este liberă în limita locurilor disponibile, iar spectatorii sunt invitați să aducă o carte și/sau o jucărie, toate donațiile mergând către școlile din satele județului.

Afis O noapte furtunoasa - turneu

Spectacolul „O noapte furtunoasă“ de I.L. Caragiale are în distribuția sa actorii Alex Bogdan , Ștefan Pavel, Anca Dinicu, Silviu Mircescu, Andreea Șovan, Alex Călin și Alina Suărășan, iar regia este semnată de Radu Gabriel.
Proiectul „O noapte furtunoasă” a pornit în anul 2013 ca un exercițiu pentru studenții secției de Actorie, Master anul 2, din cadrul U.N.A.T.C București. Un an mai târziu, studenții s-au descoperit dând viață unor personaje pe cât de cunoscute, pe atât de dificil de abordat.
Pe drumul către descoperirea acestora, cei implicați în crearea spectacolului au încercat să trateze altfel probleme precum: clarificarea situațiunii României, sufragiul universal, sau intrarea pe calea veritabilului progres. Răspunsurile și rezolvările găsite alcătuiesc spectacolul „O noapte furtunoasă”, jucat cu resurse de energie tânără, implicată și dăruită publicului cu toată generozitatea.

Reprezentații:

BOTOȘANI: 8 iulie – Teatrul „Mihai Eminescu” https://goo.gl/fIM5ro
PIATRA NEAMȚ: 10 iulie – Teatrul Tineretului https://goo.gl/ASU8EV
RACOVIȚA, SB: 12 iulie – Casa de Cultură https://goo.gl/PNuFpK
VICTORIA, BV: 13 iulie – Casa de Cultură https://goo.gl/a101zL
BRAȘOV: 14 iulie – Centrul Cultural „Reduta” https://goo.gl/oyEmD5
FĂGĂRAȘ: 15 iulie – Casa de Cultură https://goo.gl/RKBDG6
BUZĂU: 17 iulie – Teatrul „George Ciprian” https://goo.gl/2AuoPR
TÂRGOVIȘTE: 18 iulie – Teatrul „Tony Bulandra” https://goo.gl/wgXh03
PUCIOASA: 19 iulie – Centrul Cultural „AL. Brătescu-Voinești” https://goo.gl/w76dcu

Acest proiect este realizat de Asociația Frank și co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național.

Parteneri: creart – Centrul de Creație, Artă și Tradiție al Municipiului București, Teatrul „Mihai Eminescu” din Botoșani, Teatrul Tineretului din Piatra Neamț, Primăria Comunei Racovița, Primăria Orașului Victoria, Casa de Cultură din Făgăraş, Teatrul „George Ciprian” din Buzău, Teatrul „Tony Bulandra” din Târgoviște, Primăria Orașului Pucioasa, Monkey Mind.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.