Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Spectacolul „Ne vom revedea în anul care a trecut” @La Scena, 29 noiembrie, ora 21:30

0

Primul spectacol din România care a avut premiera în aeroport, „Ne vom revedea în anul care a trecut”, de Ștefan Caraman, în regia lui Alexandru Nagy, se va juca sâmbătă, 29 noiembrie, ora 21:30 în teatrul La Scena, situat pe Calea Călărașilor nr 55.

Rezervări se fac online pe adresa: http://lascena.ro/rezervari-online/

Ne vom revedea in anul care a trecut

„Actorii Gelu Nițu și Cătălina Mustață au acceptat cu bucurie să facă parte din acest proiect al Teatrului de Sufragerie. Poate atraşi de entuziasmul producătoarei, de echilibrul şi puterea de muncă, receptivitatea şi creativitatea tânărului regizor Alexandru Nagy (ideea de a juca piesa în aeroport îi aparţine), de efervescenţa tinerilor colegi de scenă Meda Victor, cunoscută din “Nunta mută” a lui Horațiu Mălăele, expresivă şi bine pusă în lumină de acest rol, și Mihai Smarandache, talentat şi plin de resurse. Poate şi scenografia Ioanei Pashca. Cu siguranţă toate acestea au contat mult în alegerea făcută. După premiera oficială din Aeroportul Internațional “Henri Coandă”, spectacolul va fi integrat și în programul altor teatre din București”. (Loreta Popa, Jurnalul Național)

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.