Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Spectacolul caritabil “Care-i fruntea?”

0

Organizația Studenților pentru Turismul Românesc vă așteaptă să luați parte la cea de-a IX-a ediție a spectacolului caritabil “Care-i fruntea?” desfășurat în Aula Mare a Facultăţii de Știinţe Economice și Gestiunea Afacerilor din data de 9 decembrie!

12291076_975713639134105_8231378730696261930_o

Ca în fiecare an dorim să surprindem în preajma sărbătorilor de iarnă un moment autentic românesc bogat în tradiții și emoții. Scopul nostru este acela de a-i stârni pe cei din jurul nostru să își etaleze cu mândrie obiceiurile și porturile populare. Evenimentul este presărat cu o serie de momente inedite conturate de voluntarii OST-ului care caută să evidențieze autenticitatea a trei zone etnografice din România (Ardeal, Moldova, Maramureș) dar și o licitație de produse tradiționale în schimbul unor donații. În spatele acestui spectacol misiunea noastră este aceea de a strânge donații pentru diferite cazuri sociale. Cu alte cuvinte noi ne propunem să sărim în ajutorarea Centrului de servicii sociale „Sfânta Veronica”, în cadrul căruia funcţionează o casă de tip familial destinată ocrotirii copiilor în regim săptămânal, Centrul de formare a deprinderilor pentru viaţă independentă, Casa specială „Sfântul Nectarie”, Centrul maternal destinat adăpostirii temporare a mamelor care, se confruntă cu situaţii de criză, neavând casă sau fiind alungate cu copiii. Totodată dorim să facem donații Căminului pentru bătrâni „Sfânta Maria”, care are ca scop ocrotirea în regim rezidenţial a persoanelor vârstnice.

Cei dornici de a lua parte la o seară de colinde alături de invitații noștri Irina Someșan, Angela Mandrusca, Crucița Cistelecan și ansambluri de dans popular, însoțite de atmosferă plăcută a șezătorilor din trecut și de a gusta la final din sarmale, cozonaci și alte produse tradiționale, sunt așteptați la acest eveniment începând cu ora 18:30 în Aula FSEGA, intrarea fiind liberă.

Vă așteptăm cu mare drag !

’’No,…viniți?’’

 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.