VIDEO Spectacol incendiar la Cinema Patria

0

Joi, 1 august, ora 19.00, Cinema Patria a găzduit spectacolul verii ”Classic meets Contemporary ’’ organizat de Asociaţia Arta nu muşcă şi Ziarul Ring.

Artiştii au reușit să îşi ţină promisiunea de a realiza un show incendiar, cu jocuri de lumini proiecţie şi emoţie, uimind cei 600 de participanţi în sală.

Classic Beat Orchestra a reinterpretat muzica clasică într un mod inedit cu ajutorul elementului de percuţie, astfel piese din Bach, Chopin, Mozart sau Beethoven au căpătat o notă dinamică şi antrenantă. Celebrul manechin, Eva a prins viaţă efectiv din mâinile celor de la Uninvented Theatre şi prin dansul contemporan semnat de Momo, transmiţând o poveste de viaţă plină de dragoste şi sacrificiu.Atmosfera creată a armonza perfect conceptul de concert aparte motivând astfel publicul să aplaude, să se ridice în picioare şi să danseze.

Pe tot parcursul programului, Mihail Simeneov, liderul trupei Classic Beat Orchestra a interacţionat cu invitaţii, concluzând  “ Doar v-am zis că o să fie incendiar!”.

Participanţii s-au declarat foarte mulţumiţi de prestaţia artiştilor, aştepând noi  momente artistice până la finele acestui an.

IMG_0094

Arta nu mușcă este un demers socio-cultural ce promovează activ tineri artiști talentați și proiecte de încurajarea consumului de artă, într-o manieră actuală.

www.artanumusca.ro

Ziarul Ring-cel mai citit cotidian local din România.

www.ziarulring.ro

maia@ziarulring.ro

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează