Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Spectacol-eveniment dedicat poeziei lui George Bacovia, luni, 12 martie 2012 in Bucuresti

0

Asociaţia Română pentru Cultură, Educaţie şi Normalitate – ARCEN organizează   un spectacol-eveniment dedicat poeziei lui George Bacovia, luni, 12 martie 2012, ora 19.00, la Cinemateca „Eforie”.

Prin spectacolul de poezie dedicat poetului George Bacovia,  ARCEN îşi propune să îmbine în mod inedit poezia, muzica și artele vizuale.

Voluntarii ARCEN vor aborda într-o manieră artistică îndrăzneaţă teme ale liricii bacoviene, teme ce se regăsesc în viața omului contemporan: angoasa existenței cotidiene, inadaptarea socială și spațiul citadin maladiv, infernal, încercând să realizeze atât o apropiere a publicului față de universul bacovian, cât și integrarea poetului în cotidianul contemporan.

În cadrul evenimentului, vor fi proiectate 24 de fotografii semnate Mirona Radu, fotografii ce alcătuiesc expoziţia „24 ani în 24 de expresii ale solitudinii”, ce urmează a fi vernisată pe 3 aprilie 2012, în Odessa, Ucraina.

Proiectul „Bucureştiul citește poezie” face parte din Programul ARCEN de lecturi publice pentru tineret intitulat „Lectură la lumina felinarelor”, aflat în acest an la cea de-a doua ediție.

   „Bucureştiul citește poezie” este un Proiect inițiat de voluntarii ARCEN, prin care se dorește încurajarea lecturii, a dezbaterii literare și de idei în spații publice, fiind o alternativă de petrecere a timpului liber. 

Voluntarii ARCEN încearcă să readucă în atenția publicului poezia, ca stimulent al imaginației si al sensibilităţii, oferindu-le șansa participanților la seara de poezie de a intra în contact cu idei noi, păreri îndrăzneţe, scriitori și opere literare prezentate altfel decât la şcoală.  Proiectul „Bucureştiul citește poezie” a fost lansat la finalul lunii august 2011 și se desfășoară pe o durată de un an, timp în care vor fi abordați într-o manieră artistică modernă cei mai reprezentativi poeți din literatura română.

Intrarea la eveniment este liberă și se va face în limita locurilor disponibile.


Asociatia Romana pentru Cultura, Educatie si Normalitate- ARCEN

www.arcen.info

www.a-r-c-e-n.blogspot.com

https://www.facebook.com/AsociatiaARCEN

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.