Spectacol de ventrilocie pentru cei mici / 30 AUGUST

0

30.08_VENTRILOCIE_ALANDALA
Ați auzit de Crina ? O tipă super simpatică, actriță de profesie, pasionată de ventrilocie cu un spectacol minunat și captivant pentru copii și nu numai.

Vă invităm Duminica, la final de august, dis-de-dimineață, să-i cunoașteți pe prietenii Crinei și să vă bucurați alături de noi de un spectacol inedit, plin de umor si 100% interactiv. Personajele interacționează atât cu cei mici cât și cu părinții lor.

Spectacolul este un fel de stand up comedy pentru copii.
Crina si micuții ei prieteni vă vor uimi și încânta!

Începe la 11:00, e 15 Ron dacă biletul e plătit în avans sau 20 Ron la fața locului, iar locurile sunt limitate (30).
Pentru rezervări sunați aici cât mai repede : 0740 471 901.
Pentru a plăti în avans dați un email la alandala.cafe@gmail.com

Va așteptăm cu milkshake-uri delicioase și smoothies proaspete și savuroase.

Duminica, 30 august
Ora 11:00
Intrarea : 20 ron ( sau 15 ron în avans).

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează