Spectacol de teatru și poezie senzorială pe versurile lui Nichita Stănescu

0

Spectacolul are un pronunțat caracter senzorial. Pentru o mai bună ”citire” a poeziilor un număr de cel mult 35 de spectatori vor închide ochii, fiind ghidați către spaţiul poetic interior de Ruxandra Coman, Adrian Ciglenean, Olga Berar și Alexandra Mocanu.

Sâmbătă, 30 mai, 19:00

Donație recomandată 20 RON.
Vă rugăm să confirmați rezervarea unui loc la 0721.831.160 (apel/sms)

RVSP : https://www.facebook.com/events/774673355982902/

Alandala Cafe – str. Aurel Vlaicu, nr. 70

30.05 - Citit În Nichita Stănescu

Pentru a ajunge la Alandala, de la Piața Romană o luați pe Bvd Dacia și după Institutul Francez faceți stânga pe str Aurel Vlaicu.
Casa se află pe partea dreapta a drumului la numărul 70 și o veți recunoaște după poarta colorată Alandala.

https://www.facebook.com/AlandalaCafe

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează