Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Spectacol de teatru “Doua Liniute” dedicat studentilor

0

La un an de la lansare, piesa de teatru “Doua Liniute” va avea doua reprezentatii organizate in parteneriat cu asociatiile de studenti din Bucuresti, dedicate exclusiv studentilor.  “Doua Liniute”  reprezinta o initiativa a Cercului Fetelor Destepte de a sustine dialogul cu tinerii cu privire la contraceptie, printr-o maniera inedita  – o piesa de teatru.

Cu scenariul si regia semnate de Lia Bugnar, piesa de teatru “Doua Liniute” pune in scena destinele a doua cupluri, expunand intr-o maniera tragic-comica itele incurcate ale dragostei si sexului, cu toate consecintele ce decurg de aici… In distributia piesei de teatru se afla actorii Marius Manole, Medeea Marinescu, Irina Antonie, Anghel Damian, Ilinca Manolache, Catalin Babliuc si Istvan Teglas.

Afis_DouaLiniute

Povesti noi nu exista, asa ca se ia o poveste veche de cind lumea, o poveste de iubire intre El si Ea si se mai spune inca o data. Doar ca, povestile oamenilor fiind tocite de atita spus, mai lasam si pe altii sa vorbeasca. Ce ar povesti o banca dintr-un parc, daca ar sta cineva sa o asculte? Ce ar povesti maruntisurile de prin buzunarele noastre? Ce ar povesti hainele noastre? Cit de mult ar semana adevarul nostru de oameni cu al lor, de necuvintatoare? Ar semana asa de putin si, citeodata, asa de mult, incit spectatorului i-ar mai ramine doar sansa risului sau a lacrimii din coltul ochiului. „Doua liniute”, o comedie trista pe alocuri sau o drama vesela adeseori, depinde de unghiul din care o priveste spectatorul, cit si de ziua buna sau rea pe care a avut-o acesta, pina sa se aseze in scaun la teatru. Spune Lia Bugnar.

Studentii din Bucuresti sunt asteptati la unul dintre spectacolele organizate de Cerculfetelordestepte.ro, in parteneriat cu Liga Studentilor Electronisti, Facultatea de Electronica, PRIME Romania, Asociatia Studentilor din Facultatea de Limbi si Literaturi Straine si Facultatea de Hidrotehnica, in luna decembrie.

Primul spectacol va avea loc in Aula Facultatii de Electronica, Universitatea Politehnica, in data de 03 decembrie 2014, ora 19:00, accesul liber. Cei care nu vor putea ajunge la prima reprezentatie, au posibilitatea de a merge la  cel de-al doilea spectacol, care va avea loc la  Teatrul Godot din Str. Blanari nr. 14, pe 14 decembrie, incepand cu  ora 15.00. Pretul unui bilet este de 15 lei.

“Doua Liniute” e o poveste despre dragoste, despre sex, despre trecut, viitor și responsabilitati. O poveste de viata, vazuta din perspectiva a 2 cupluri si… o multime de obiecte pe care le-ai crede neinsufletite. O poveste care starneste rasul, dar si dialogul, in speranta ca, prin dialog, tinerii din Romania vor reusi sa se debaraseze de belsugul de mituri si preconceptii care inca fac din contraceptie un teritoriu necunoscut si riscant.

Te asteptam la unul dintre spectacole sa te convingi. Ambele reprezentatii vor fi urmate de sesiuni de fotografii, autografe si…  dialog.

Iata ce spun actorii despre piesa de teatru “Doua Liniute”:

Despre cerculfetelordestepte.ro

Cerculfetelordestepte.ro este o platforma online care ofera informatii legate de contraceptie si prezinta diferitele optiuni disponibile astăzi. In ultimii ani, au fost dezvoltate la nivel mondial mai multe metode contraceptive inovatoare, ce pot elimina neajunsurile metodelor clasice. Aceasta platforma ajuta tinerii din Romania sa identifice optiunea care li se potriveste cel mai bine si pe care pot mai apoi sa o utilizeze sub îndrumarea unui medic specialist.

Parteneri: Liga Studentilor Electronisti, PRIME Romania, Asociatia Studentilor din Facultatea de Limbi si Literaturi Straine, Facultatea de Hidrotehnica.

Parteneri media: IQool, Ziare.com, Orasul Meu, Revista Cultura, Fapt Divers, Teen Press, StartUB, Romania Pozitiva.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.