Spectacol de teatru caritabil “Aventura Animalutelor vorbitoare” / 20 decembrie

0
 Pe 20 Decembrie la ora 19:30, in preajma Craciunului, eu si teatrul Daruiesc te invitam la un spectacol de teatru caritabil – “Aventura Animalutelor vorbitoare”.
Ai intre 3 si 81 de ani? Cred ca am cadoul ideal pentru tine. Fie ca esti copil sau adult, acest spectacol-seminar interactiv si educativ iti va aduce mai aproape spiritul Craciunului.
aventura animalutelor vorbitoare
Intrarea este pe baza de donatie, iar banii vor fi folositi pentru educatia emotionala a copiilor orfani.
Va asteptam cu drag pe 20 Decembrie la ora 19:30 la sala Dalles in Bucuresti (Universitatea Populara Ioan I. Dalles, Bd. N. Balcescu nr 18, zona Universitate).
Eveniment pe facebook

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează