Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Spectacol de bijuterie contemporană la TNB. S-au pus în vânzare biletele pentru AUTOR 2019

0

AUTOR 2019 pune reflectorul pe relația intrinsecă dintre bijuterie și frumusețe. Te provoacă să vezi mai departe de obișnuit și să completezi propria frumusețe, prin concepte transpuse în bijuterie contemporană.

Un weekend efervescent și creativ, în care te poți exprima cu originalitate, poți alege piesa de bijuterie care te reprezintă și îi poți da viață purtând-o.

Târgul AUTOR are loc în foaierul somptuos al Teatrului Național București. La aniversarea de 10 ani, vă pregătim o atmosferă creativă și eclectic internațională, unde designeri și publicul lor găsesc scena perfectă de întâlnire.

Un weekend dedicat exclusiv bijuteriei contemporane și de artă, o ocazie unică de a gusta un cocktail rafinat de idei și inspirație.

Ocupați-vă locurile în sală! Biletele pentru vizitator AUTOR 2019 se pot achizitionare de pe site-ul evenimentului: http://dautor.ro/bilete-autor-2019/

Târgul AUTOR este ocazia unică de a întâlni designeri emergenți, veniți din toate colțurile lumii, dar și creatori consacrați, premiați și recunoscuți în mediile bijuteriei contemporane internaționale, atent selectați de un juriu de renume.

Varietatea de concepte și tehnici – de la bijuteria clasică până la tehnologia 3D – combinația surprinzătoare de materiale – aur, silicon, argint, lemn, pietre semi-prețioase, porțelan, textile etc – este startul unei călătorii care îți va încânta privirea.

Ești curios?

AGENDA

11 aprilie: 19:00  – Party, lansare, socializare: Revista AUTOR, nr. 6, “The Beauty Issue”

20 – 21 aprilie – AUTOR – Târg Internațional de Bijuterie Contemporană, Teatrul Național București, ediția a 18a. Ți-ai cumpărat deja biletele?

 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.