Spectacol caritabil pentru înființarea unui Centru de recuperare și r​​eabilitare pentru persoanele cu deficiență de auz

0

ASOCIAȚIA PROCULTURA SURZILOR are plăcerea de a vă invita la spectacolul caritabil ”Vis de copil” ce va avea loc în ziua de 2 iunie 2014, la Centrul Cultural Mihai Eminescu din Parcul Național.

 vis
Spectacolul caritabil vizează strângerea de fonduri pentru înființarea unui Centru de recuperare și r​​eabilitare pentru persoanele cu deficiență de auz, asociatia fiind acreditată de către Ministerul Muncii, Familiei și Protecției Sociale pentru oferirea de servicii sociale.
Suntem onorați să vă anunțăm că alături de noi vor fi PAULA SELING & OVI, ALEXANDRA UNGUREANU și CRUSH, MIRA, TITA BĂRBULESCU, FLORIN RACOCI, PETRA PINTELEI, VANESSA, trupa DOR VLĂSCEAN. Vor dansa trupele: PASITOS, ESCAPE CREW, DANCE WORLD, MAGIC STEPS, NO LIMITS.
Am fi bucuroși dacă ați accepta să petreceți alături de noi și de talentații nostri invitați o minunată seară de început de vară. Biletul de intrare costă 15 lei și poate fi achizitionat de la casa de bilete a Centrului Cultural  Mihai Eminescu din Parcul Național, prin comandă online la adresa: asociatia_proculturasurzilor@yahoo.com, sau la tel: 0721808845
Vă așteptăm cu drag!
ASOCIAȚIA PROCULTURA SURZILOR

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează