SpeakUp #8, Duminica 1 aprilie, ora 12:30, Casa Universitarilor

0

Au trecut 5 luni de cand organizam un grup de exersat vorbitul in public

(Citeste cum a fost la prima intalnire)

5 luni si 8 intalniri (7 + 1 nonformala) in care am cunoscut oameni frumosi dar mai ales am vazut „niste razboinici”.

Prin „niste razboinici” ma refer la oameni care au inteles si acceptat ca le este frica sa vorbeasca in public insa, spre deosebire de marea majoritate, au ales sa faca un pas in fata si sa imbunatateasca acest aspect al personalitatii lor.

A fost o placere sa vedem cum cu fiecare speech tinut devin mai buni ca oameni, nu doar ca vorbitori in public.

Fara prea multe alte cuvinte, avem placerea sa te invitam Duminica, 1 aprilie, de la ora 12:30 in Casa Universitarilor pentru o noua editie SpeakUp.

Formularul de inscriere il gasesti aici:  SpeakUp 8

Precizam ca nu se percepe nicio taxa de participare.

In cazul in care te intrebi de ce ar trebui sa vorbesti in public sau care sunt primii pasi, te rugam sa citesti articolele deja prezente pe pregateste-te si sa ne vedem cu drag la casa universitarilor.

Sa crestem Public Speakeri mari si frumosi 🙂

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează