Speakers Arena te invita sa devii un vorbitor mai bun

0

Sambata, 24.05.2014, Ora: 11:00-14:00, Locatia: In Culise (Bucuresti), Pret: 25 de lei

Sambata, 24.05.2014, la Teatrul In Culise, continuam intalnirile Speakers’ Arena. Fie ca vrei sa devii un vorbitor mai bun, te intereseaza subiectele prezentate sau vrei sa cunosti oameni noi, Speakers’ Arena este locul potrivit.

Logo final speakers arena

Format:

* 3 speechuri cu o informatie valoroasa prezentata exceptional

* scurta parte de teorie si feedbackul expertului la fiecare intalnire, oferite de Razvan Daba, public speaking coach

* concurs de pitchuri pentru a alege un vorbitor pentru urmatoarea intalnire Speakers’ Arena

Taxa de participare de 25 lei.

Speakeri:

Dragos Nicolaescu – Lean Startup – Cum sa pornesti o afacere cu minim de costuri si riscuri

„Ajut oamenii sa isi gasească pasiunea reala si sa traiasca fericiti din ea si antreprenorii sa dezvolte afaceri de succes cu riscuri si costuri minime. Folosesc cei peste 20 de ani de experienta de business, management si psihologie pentru a-i ajuta sa identifice metodele cele mai eficiente de a trai din ceea ce  ii pasionează cu adevarat si de a-si valida ideile de afaceri.” Dragos Nicolaescu

Gabriel Jderu – Cum devine cineva pasionat de motociclete?

A calari o motocicleta are in spate un proces de invătare sociala si de transformare a self-ului. Acesta incepe prin formarea afinitatii pentru motociclete, descoperirea comunitatii de motociclistii si se finalizează prin remodelarea radicala a identitatii sociale.

Cristian Tudoran – Coaching pentru Leadership

Cristian Tudoran este unul dintre cei care au adus in Romania executive coaching-ul. El conduce Business & Executive Coaching Association si studiaza acest domeniu de peste 15 ani.

Facebook event.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează