Speakeri inspiraționali la o nouă ediție BuzzCamp

0

Compania Inspire Group înaintează cu pregătirile celei de-a 11-a ediții BuzzCamp și anunță lista completă a speakerilor care vor susține conferințele din cadrul evenimentului organizat în București.

buzz camp bucuresti

Grigore Leșe – artist, Dan Chișu – regizor, Per Markussen – Concept Manager Worldclass România, Cornel Ilie – membru fondator Vunk, Radu Iacoban – actor și regizor, Cori Grămescu – Owner LadyFit, Radu Gabriel – actor, Raluca Bababligea dublu campioană mondială la gimnastică aerobică, Maria Buză – actriță, Ioana Mucenic – Visionary Managing Partner Pastel, Virgil Ianțu – artist, Marius Antonie Manager divizia de consultanță Accenture sunt invitații noii ediții, iar binecunoscutul actor George Ivașcu va fi prezent în calitate de ambasador al evenimentului, pentru a împărtăși participanților din credințele și valorile care îl definesc, dar și importanța acestora în procesul de dezvoltare.

În perioada 31 martie – 4 aprilie, la Hotel Marshal Garden, tinerii cu vârste cuprinse între 18 – 26 de ani sunt așteptați să descopere “tool-urile” care îi pot ghida spre o carieră de succes și elementele cheie pentru un proces de dezvoltare continuă:

Ziua 1: Ce faci când greșești? Renunți sau înveți?

Ziua 2: Emoția – stăpân sau unealtă?

Ziua 3: Cum ne dezvoltăm în secolul vitezei?

Ziua 4: Un stil de viață sănătos pentru o minte performantă!

Ziua 5: Ești unic! Acționează în consecință!

Evenimentul va găzdui și o serie de workshop-uri, activități practice, sesiuni de consiliere pregătite de companii precum P&G, Mercedes, Orange, PwC, Genpact, Accenture, Siveco, Raiffeisen, Grawe etc.

Selecția se realizează în baza formularului de înscriere și a CV-ului, iar confirmarea locului asigură participarea la toate conferințele din cadrul evenimentului. Pentru workshop-uri, candidații vor fi selectați în funcție de profilul solicitat de companiile participante.

BuzzCamp este un eveniment gratuit, iar înscrierile se pot face accesând buzzcamp.ro/event/brasov/inscriere/.

Eveniment susținut cu sprijinul studentie.ro.

BuzzCamp Event este un proiect marca Inspire Group, o agenție aflată într-o continuă dezvoltare, creativă și inspirațională, care oferă servicii de employer branding, organizare de evenimente, consiliere de imagine și campanii de promovare customizate, dar și proiecte de print.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează