Spațiu pietonal și parcare subterană inaugurate la Piața Universității din București

0

Parcarea subterană de la Universitate va fi deschisă azi, joi. Este prima parcare construită în parteneriat public-privat din România. Ne bucuram și de spațiul pietonal de la suprafață!

Parcarea va avea o capacitate de 420 de locuri pentru autoturisme şi 21 de locuri speciale pentru motociclete, iar preţul mediu pe oră va fi în jur de 1,7 lei (0,38 euro).

Sursa: www.mediafax.ro

foto Florin Ghinda octombrie 2012

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează