Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Spatiu Docuart & Halucinarium organizeaza HETEROGENEOUS

0

Spațiu Docuart & Halucinarium organizează HETEROGENEOUS, expoziție de sculptură în parteneriat cu U.N.A.r.t.e.

Spațiu Docuart se lansează luni, 24 iunie, prin vernisajul expoziției găzduite împreună cu Halucinarium – Triaj Creativ, începând cu ora 19:00.

Expoziția HETEROGENEOUS constă în lucrări de licență ale absolvenților de sculptură de la Universitatea Națională de Arte București și poate fi vizitată în Spațiu Docuart din clădirea ISAF, pe Calea Giulești 14, în perioada 24 iunie – 1 iulie.

Expoziția este semnată de clasa coordonată de prof. Aurel Vlad și asistent univ. Cătălin Bădărău, integrând lucrări și demersuri artistice foarte diferite care abordează tematici și cercetări vizuale individuale demarate de studenți pe parcursul anilor de formare. Curatorul expoziției este Ana Negoiță.

Nouă tineri artiști își vor prezenta lucrările: Adrian Piorescu (PREUMAN), Ami Ruxanda (SEED), Daniel Stoian (Angoasa), Andrei Spânu (CONFLICT), Catalin Velea (Totem), Filip Voicu (OEDIP), Sorin Verdeș (Corbi), Anca Zaharov (FRAGIL), Florin Zhu (METIS).

Spațiu Docuart este noul proiect al asociației omonime care se dedică sectorului cinematografic autohton. Odată cu deschiderea de luni, 24 iunie, Docuart pune pe harta orașului un nou spațiu multidisciplinar care va acomoda proiecții, cursuri și evenimente dedicate artelor vizuale, sectorului cultural și networking-ului. Spațiu Docuart va fi în același timp sediul Academiei Docuart – unul dintre proiectele recente ale asociației – o școală de film documentar.

Situat într-un nod simbolic al metropolei, la intersecţia căilor de comunicaţie feroviară și rutieră, HALUCINARIUM este un simbol al revirimentului comunităţii atistice locale și o rampă de lansare a tinerelor talente, atât pe plan local cât și internaţional. HALUCINARIUM este brandul-umbrela care găzduiește trei linii de activitate: Galeria de Artă, Evenimentele sociale și de business, și Art ON, vehiculul prin care se propun abordări și soluţii legate de problematici sociale și de mediu. Halucinarium s-a deschis in 21 Martie 2019 cu expozitia Eu nu emit Carbon, un manifest social ecologic.

Mai multe detalii despre eveniment aici.

Urmărește paginile Docuart: facebook / docuart.ro

Urmărește paginile Halucinarium: facebook / halucinarium.com

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.