Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Sparks Café cu antreprenori sociali din sănătate

0

Sparks Café

-ediţia a III-a-

Sparks Café, ediția a III-a, antreprenori sociali, sănătate, access servicii medicale de calitate pentru persoanele din medii defavorizate.

Rotaract Triumph București organizeazã miercuri, 13 noiembrie,  începând cu ora 18.30 la Librăria Bastillia (București, Piaţa Romanã, nr.5) ediţia a III-a a Sparks Café.  Sparks Café ediţia a III-a își propunecreşterea gradului de conştientizare al comunitãţii cu privirea la adoptarea unor mãsuri de dezvoltare a noi forme ale asistenţei medicale, în special pentru a facilita accesul la servicii medicale de calitate persoanelor defavorizate. 

Sparks_logo_nov2013

Continuând tradiţia Sparks Café şi Sparks Café ediţia a II-a care au arãtat de  ce inovaţia socialã şi antrepronoriatul social fac diferenţa în domenii ca: educaţie, IT, mediu,  Sparks Café ediţia a III-a se va axa pe dezbaterea subiectului “Asistenţa Medicalã” şi va reuni speakeri ca  Prof. Dr. Pop I. Monica-Daniela, medic cu o bogată experiență în oftalmologie și în participare activă în  educatie de prevenție a populației la scară largă în sfera oftalmologică  și Dna. Ana Măiță, fondator al Fundației Crucea Albă, proiect de antreprenoriat social, cel mai activ promotor al drepturilor maternale din România și Dl. Cristian Grasu, coordonatorul serviciului de Ambulanță București și Ilfov și președintele asociației „Societatea de Salvare București”.

Sparks Café-ediția a III-a are loc în cadrul “Rotaract Sparks”proiect ce țintește aducerea faţa în faţa a antreprenorilor sociali  cu publicul lor ţintã, uniţi de un interes comun: dezvoltarea sustenabilã şi durabilã  a societãţii în domenii variate.

Pentru detalii, urmăriți-ne pe Facebook, pe pagina Rotaract Triumph București.

Rotaract Triumph face parte din rețeaua cluburilor Rotaract care reprezintă aripa tânără a Rotary International, din care fac parte tineri cu vârsta cuprinsă între 18 și 30 de ani. Misiunea Rotaract este aceea de a dezvolta leadership-ul și cetățenia responsabilă prin serviciul în folosul comunității.

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.