Sparks Café cu antreprenori sociali din sănătate

0

Sparks Café

-ediţia a III-a-

Sparks Café, ediția a III-a, antreprenori sociali, sănătate, access servicii medicale de calitate pentru persoanele din medii defavorizate.

Rotaract Triumph București organizeazã miercuri, 13 noiembrie,  începând cu ora 18.30 la Librăria Bastillia (București, Piaţa Romanã, nr.5) ediţia a III-a a Sparks Café.  Sparks Café ediţia a III-a își propunecreşterea gradului de conştientizare al comunitãţii cu privirea la adoptarea unor mãsuri de dezvoltare a noi forme ale asistenţei medicale, în special pentru a facilita accesul la servicii medicale de calitate persoanelor defavorizate. 

Sparks_logo_nov2013

Continuând tradiţia Sparks Café şi Sparks Café ediţia a II-a care au arãtat de  ce inovaţia socialã şi antrepronoriatul social fac diferenţa în domenii ca: educaţie, IT, mediu,  Sparks Café ediţia a III-a se va axa pe dezbaterea subiectului “Asistenţa Medicalã” şi va reuni speakeri ca  Prof. Dr. Pop I. Monica-Daniela, medic cu o bogată experiență în oftalmologie și în participare activă în  educatie de prevenție a populației la scară largă în sfera oftalmologică  și Dna. Ana Măiță, fondator al Fundației Crucea Albă, proiect de antreprenoriat social, cel mai activ promotor al drepturilor maternale din România și Dl. Cristian Grasu, coordonatorul serviciului de Ambulanță București și Ilfov și președintele asociației „Societatea de Salvare București”.

Sparks Café-ediția a III-a are loc în cadrul “Rotaract Sparks”proiect ce țintește aducerea faţa în faţa a antreprenorilor sociali  cu publicul lor ţintã, uniţi de un interes comun: dezvoltarea sustenabilã şi durabilã  a societãţii în domenii variate.

Pentru detalii, urmăriți-ne pe Facebook, pe pagina Rotaract Triumph București.

Rotaract Triumph face parte din rețeaua cluburilor Rotaract care reprezintă aripa tânără a Rotary International, din care fac parte tineri cu vârsta cuprinsă între 18 și 30 de ani. Misiunea Rotaract este aceea de a dezvolta leadership-ul și cetățenia responsabilă prin serviciul în folosul comunității.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează