Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Soundcheck Fest 021, primul festival care lasă porțile deschise în timpul probelor de sunet

0

Lumeeee, lume,

Prima ediție Soundcheck Fest 021, primul festival care lasă porțile deschise în timpul probelor de sunet, va începe în București, pe 30 mai, la Arenele Romane, cu un line-up pe cinste: SubcarpatiArgatuAFO & trupa Cred că sunt extraterestru + noul proiect Fantome (proiect inițiat de Culese din cartier).

Biletele se pot cumpăra online de pe www.myticket.ro(http://goo.gl/U4DJI2) și offline din rețeaua Diverta, Librăria Eminescu și Magazinul Muzica, la prețul de 35 de lei în martie, 45 de lei în aprilie și 55 de lei în luna mai.

soundcheck_final

Da, Soundcheck Fest are 021 în coadă. Pentru că 021 vine de la prefixul Bucureștiului, orașul ce va găzdui prima ediție. Iar prima proba de sunet se va da pe 30 mai, la Arenele Romane.

Ediția de anul ăsta va fi, cu siguranță, una interesantă: avem 3 premiere, iar seara se închide cu un concert marca Subcarpați.

Revenim, curând, cu și mai multe detalii.

LINE-UP

SUBCARPAȚI
www.facebook.com/subcarpati
www.youtube.com/blanoz
www.subcarpati.com

Subcarpați este cea mai cunoscută trupă de hip-hop din zona de muzică indepedentă, care a reușit să urce în preferințele comunității alternative din România într-un timp foarte scurt. Proiect „născut” pe 1 decembrie 2010, odată cu lansarea primului albumul ce îi poartă numele, Subcarpați este una dintre puținele trupe românești care reușește să umple până la refuz cluburile și spațiile în care se țin concertele. A participat la mai multe festivaluri pentru românii din Diaspora. Discografia poate fi descărcată gratuit de pe www.subcarpati.com

ARGATU’
www.facebook.com/Argatu.Falticeni
www.youtube.com/oldsickon

Culese din Cartier prezintă noul album Argatu’: Volumul III, cel mai așteptat material de către fani de până acum – un catalog de piese în care folclorul este mult mai bine fixat în sunet.

Proaspătul album oferă ascultătorilor o origine și o rădăcină mult mai bine înfiptă în pământul românesc, un underground folclor mai puternic.

“Albumul diferă de celelalte două, în special prin maturitatea pe care o transmite, plus evoluția sunetului si claritatea acestora, dusa la un alt nivel. Volumul III este la un alt nivel. Reprezintă un apogeu pe care l-am atins în materia de producție muzicală, mai multe genuri, combinații foarte multe între ritmuri: pe lângă hip hop, glitch, electronic dub, drum and bass, veti gasi rock, breakbeat sau dancehall” – Argatu’

Piesa de rezistență a acestui album este, în viziunea, lui Argatu’ <Asta-i hora-n Fălticeni>.

„Pe lângă faptul că poartă numele orașului din care provin, transmite cu exactitate energia cu care oamenii noștri din Bucovina au fost binecuvantați. Este o piesă care nu te lasă să stai jos, fie ca ești moldovean, dobrogean, ardelean, bănățean, muntean ori oltean” – Argatu’

Toate piesele poartă semnatura lui Argatu’. Piesele conțin atat sample-uri de folclor cât si sunete originale înregistrate în studio. Veți descoperi inclusiv sunete calde de caval, fluier, țambal, cimpoi și multe altele.

„Masca e făcută de Nicu Duță ca și concept, apoi, executată de Vaslle Nacu și editata de Mihai Gheorghe, cel care a mai facut sculptura microfonului de piatră pentru albumul Underground folclor. A trebuit să venim cu ceva original, așa că am făcut masca „în carne si oase” – Bean, Culese din Cartier

Argatu’, un proiect marca „Culese din cartier”, creează muzică încă de la 17 ani. Este student la UMF Iasi, are 22 de ani si reprezinta cu cinste orasul Falticeni (judetul Suceava). Fiecare album al lui a incercat să aducă un element inovativ, o mică schimbare. De la album la album, calitatea soundului și tehnicile de producție s-au maturizat. Puteți asculta și downloada gratuit discografia Argatu de pe www.subcarpati.com

**************************
AFO & Trupa Cred că sunt extraterestru
www.facebook.com/AFOEMILTELEAGA
www.youtube.com/AFORICTV

„Foaie verde chiar și-așa, m-am născut în Dobrogea”.
Cam așa începe povestea trupei „Cred că sunt extraterestru” cu AFO la butoane. Primul concert, în avanpremieră, pe 30 mai la Soundcheck Fest, Arenele Romane.

„<Cred că sunt extraterestru> nu este doar un album. Este toată energia noastră, conservată și șlefuită în timp, transmisă oamenilor prin muzică. Este un proiect de muzică alternativă care, sperăm noi, să ajute oamenii sa ajungă mai repede la starea de bine” – AFO

“Cred că sunt extraterestru” (CCSE) înseamnă AFO (voce), Americanu’ (chitara & voce), Power pe Vinil (DJ & keys) și Cretu (tobă).

**************************
FANTOME
www.facebook.com/fantomeofficial

Culese din Cartier prezinta Fantome, cel mai nou proiect și cel mai diferit ca și sound. Deși, de obicei, conceptul Culese din Cartier abordează sunetul folcloric românesc, Fantome atacă, de această dată, o direcție lăutărească urbană și nostalgică. Și-au lansat primul album în luna aprilie – Micul Paris, ce poate fi descărcat gratuit de pe www.subcarpati.com.Primul lor concert va fi chiar la Soundcheck.

Fantome înseamnă Vlad, de 25 de ani, și Bogdan, de 27 ani, doi producători muzicali din Bucuresti.

ZEKARJAH
www.facebook.com/zekarjah

Zekarjah (fost US), sau Robert Zaharia, a început călătoria în lumea muzicii în anul 2008, ca o activitate conexă la cea de organizări de evenimente în cadrul Kaya Foundation din București.

Inspirat de dragostea pentru muzică și varietatea ei, fiecare set al lui are ca fundament muzica dub, roots și reggae, încă de la apariție până în zilele noastre. În funcție de situația și momentul ales, ritmurile de jazz, nu-jazz, afro beats, soul sau elemente mai noi, ca dubstep, dnb, jungle, electronică, nu lipsesc.

ZO (Cluj-Napoca)
www.facebook.com/zzohd
www.Soundcloud.com/zzohd

Născut în Hunedoara și stabilit în Cluj-Napoca, după 4 ani de activitate de promoter, ZO și-a început activitatea de DJ. Mixează linii de bass din genuri precum dub, reggae, grime și dubstep, rezultatul fiind o bătaie mult accelerată a inimii publicului. A deschis pentru sau a stat alături pe scenă cu Newham Generals, Roommate & Parly B, Mungo’s HiFi,O.B.F, Sukh Knight, Subcarpati sau Shadowbox.

Soundcheck Fest este un eveniment organizat de NOA event.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.