Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

SOUNDCASE@OtherSide, joi 2 octombrie, cu Leo și Alexandru. DEAD DISCO of a THURSDAY’S CHILD

0

Joi 2 octombrie, Leo şi Alexandru îţi dau în avans muzica pe care se va dansa la vară, iar noi îţi pregătim băuturi în cantităţi duble, 0,6 litri la preţ de 0,3 litri, toată noaptea.

Te așteptăm în OtherSide cu playlist-urile întinse pline de delicatese Indie, Post-Punk, Britpop, Electro Synth, Dream Pop samd. De la noi din ţară sau de la ei. Fără compromisuri!

Pe Leo îl ştii de la evenimentele mari din capitală şi ca trendsetter alternativ sau susţinător înfocat al noilor talente, de vreo 15 ani. Ştie cu muzica pe val, înainte să ajungă pe val şi a urcat pe scenă cu Placebo, Editors, Hurts, Suede sau Ian Brown, printre alţii.

Pe Alexandru îl ştii de când îşi făcea veacul la Radio Guerrilla, mai exact Logout şi Guerrilive – mai tânărul lor coleg obsedat de muzică, actual COOPerativist Urban, unde dă cu pixul în special despre muzica de afară. Are 24 de ani şi visează la reuniunile Oasis şi The Smiths.

Se intră liber, se iese cu mintea liberă.

02.10 - OtherSide

Ora: 22:00
Accesul prin Expirat.
King Size Drinks toată noaptea.
www.expirat.org

www.facebook.com/expirat.otherside

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.