SOLD-OUT! Premieră la TEDxBucharest | Future Spoiler | Sâmbătă, 22 Noiembrie

0

SOLD-OUT >> Premieră la TEDxBucharest

| Future Spoiler | Sâmbătă, 22 Noiembrie |  Auditorium Pallady |

Interesul publicului din România pentru conferința TEDxBucharest, organizată sub licența TED, a depășit așteptările echipei de organizare. Biletele au fost epuizate înainte de încheierea perioadei de înregistrări Early Bird, astfel încât în acest moment evenimentul este SOLD-OUT şi nu mai pot fi achiziționate bilete.

FotografulTAU-030-7558-575x383

Peste 800 de participanți conectați la comunitățile de tehnologie și design sau pur și simplu în căutare de inspirație vor fi prezenți la cea de-a șasea ediție a conferinței TEDxBucharest. Aceștia vor asista la discursuri multidisciplinare, concentrate în câte 18 minute, susținute de către 17 speakeri români și internaționali.

  • Ioana Cozmuta – ne provoacă să privim dincolo de trecut pentru a înțelege viitorul
  • Rick Falkvinge – identifică momente în care internetul a revoluționat lumea în care trăim
  • Anna Dumitriu – creează artă prin bacterii recoltate de pe suprafața corpului uman
  • Daniel Marcu – caută noi forme de exprimare prin inteligența artificială
  • Charlie Ottley – mizează pe un viitor al eco-turismului și al educației ecologice

Lista completă a speakerilor este disponibilă aici.

Experiența evenimentului va fi completată de momente artistice speciale susținute de SillyConductor, Jazzappella și Georgiana Mănăilă, aceștia explorând aceeasi temă a evenimentului, “Future Spoiler”, dintr-o perspectivă artistică.

“Viitorul e rezultatul imaginației și acțiunilor pe care alegem să le facem în fiecare moment. În completarea celor 17 previziuni despre viitor ale speakerilor, fiecare participant își va contura o versiune proprie despre lumea în care iși va dori să trăiască. Dacă noile idei vor fi împărtășite și celor care nu au ajuns la ediția de anul acesta, atunci vom putea vedea schimbări în jurul nostru.” Andrei Dinu (organizator TEDxBucharest)

Participanții se vor bucura și de o experiență senzorială în zonele “Future maker spaces”, unde vor interacționa cu inovații tehnologice in ateliere suținute de FabLab, HacKIDemia, RoboFun, ModuLab și SillyConductor.

Parteneri

Telekom, BRD – Groupe Societe Generale, OMV Petrom, Teamnet

Parteneri Media

DIGI24, UTV, KISS FM, Adevărul, mediaTRUST, Romania Insider, City Compass, Foreign Policy, Cariere Online, România Pozitivă, Ejobs, IQads, Ideas Lab, Workstickers, HRBexpert, Progresiv, Comunicate de presă, Bookster, Urban.ro, 121.ro, La Punkt, Viața Medicală.

Parteneri Logistici și Tehnologici

Qzine, AllWaysFWD, FotografulTAU, FabLab, Interbelic Victoria, CoolRentals, Acer, SponsEasy, Samsung, Aqua Carpatica, Finlandia, Milka, The Happy Cupcakes, BlackCab, Eventstuff, MindTreatStudios, Themefuse, Zece si fii, COS, DoubleTree by Hilton, LEDgo, Mercury360, Inversee, Gest Info Consult

Despre TEDxBucharest

În spiritul “idei care merită împărtășite”, TED a creat TEDx, o platformă de evenimente locale, organizate independent, ce adună oameni care împărtășesc o experiență tip TED. TEDxBucharest s-a alăturat inițiativei internaționale încă de la început, din 2009, când au luat naștere și conferințele locale din întreaga lume.

Despre TED

TED este o organizație non profit devotată ideilor care se ghidează după dictonul Ideas Worth Spreading. A început acum 25 de ani ca o conferință de patru zile ținută în California și a ajuns astăzi o conferință globală care anual invită liderii lumii să-și prezinte ideile în 18 minute.

TEDxBucharest-FotografulTAU-028-7555-575x383

 

Poster-TEDxBucharest-2014-575x800

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează