Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Soft Skills Academy

0

Pregătim un nou eveniment cu tradiție marca EESTEC LC Bucharest. Este vorba de cunoscutul Soft Skills Academy, ajuns la a 5-a ediție, ediție ce dorește să fie una dintre cele mai promițătoare de până acum, prin traininguri de calitate susținute de traineri consacrați.

Trainingurile de anul acesta includ Personal si Career Development și constau în informații despre Feedback, Public speaking, Creative thinking, Sales skills si multe, multe altele. Pe lângă binecunoscutele traininguri, ediția de anul acesta aduce drept inovație un Case Study, menit să sedimenteze cunoștințele participanților dobândite în timpul trainingurilor.

Aplica până pe 14 Martie pe eestec.ro/ssa !

#SoftSkillsAcademy5 #EESTEC #SSA #SetyourSelfAware

 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.