Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

SocialPedia 17: Despre New Social Media – Podcast și TikTok, cu Cristina Almășan, Mih Lovin, Alex Ciucă și Teo de la Între Showuri Podcast

0

Ediția a 17-a SocialPedia, singura conferință lunară de social media din România, are loc pe 11 februarie 2020, de la ora 19:00, la Restaurant Monarh din București. Speakerii acestei ediții sunt: Cristina Almășan – Content Creator, Mih Lovin – Antreprenor, Alex Ciucă – Cofondator StarCast.ro și Teo – Stand-up Comedian de la Între Showuri Podcast.

TikTok este una dintre platforme sociale cu cea mai mare creștere în 2019, iar oportunitățile pentru brandurile care își doresc să ajungă la publicul tânăr sunt uriașe. Încet, dar sigur, România se aliniază tendinței de creștere la nivel internațional și începe să aibă content relevant și influenceri cu sute de mii de followers ce produc clipuri cu milioane de vizualizări.

În aceeași măsură, au început să apară tot mai mulți creatori de podcast, într-o piață în care până acum câțiva ani nu exista aproape nimeni pe această nișă. Conținutul audio câștigă teren și încep să fie dezvoltate chiar platforme locale pentru podcast.

Vom discuta despre toate aceste lucruri împreună cu invitații SocialPedia 17, care vor încerca să răspundă la întrebări precum:

– Ce este TikTok și cum se pot promova brandurile pe această platformă?

– De ce podcastul este la modă acum și cât de greu este să faci unul?

– Trebuie sau nu ca toate brandurile să fie atente la aceste New Social Media?

– Cum sunt influencerii pe TikTok și cât de diferit este conținutul realizat acolo?

– Care este publicul țintă al podcast-urilor și câte sunt în România?

“Piața din România este pregătită pentru TikTok și Podcast. Dovadă stă conținutul deja existent pe cele două platforme. Nu le mai putem ignora, având în vedere creșterile uriașe pe care le-au înregistrat în ultimii ani. Și ne bucurăm să vedem că nici brandurile naționale nu le mai trec cu vederea. De aceea, credem că este nevoie de o conferință care abordeze aceste subiecte, o discuție sinceră între creatorii de conținut și agențiile care se ocupă de influencerii din new social media”, declară organizatorii evenimentului.

În prima parte, organizatorii au pregătit două prezentări tip studiu de caz urmate, în a doua parte, de o dezbatere pe același subiect. Astfel, participanții vor avea parte de și mai multă informație aplicată.

Înscrierile sunt gratuite și se fac aici: https://www.sabinacornovac.ro/hai-la-socialpedia-17-despre-new-social-media-platforms-tiktok-si-podcast/

Despre Speakeri

Cristina Almășan este actriță la bază, dar content creator din 2017 de când s-a apucat de Youtube și Instagram. Iar de anul trecut a început să posteze și pe TikTok, acolo unde a strâns deja jumătate de milion de followeri și peste 7,4 milioane de aprecieri.

Mih Lovin este antreprenor, marketer și creator de conținut. Fondator sau partener în mai multe agenţii care fac event planning, influencer marketing, VR şi multe altele, Mih coordonează frecvent numeroase campanii cu TikTok-eri și Instagrammeri din România.

Alex Ciucă este Co-fondator al StarCast.ro – prima platformă dedicată podcastingului din România şi Managing Partner al agenţiei de comunicare digitală Superior Media, pe care a fondat-o în 2010. Scrie din 2007 pe blogul www.hoinaru.ro despre comunicare şi online, este autorul Digital Recap iar din 2019 este şi realizatorul podcastului “Primii trei ani” de la radio-ul online Urban Sunsets.

Teo face stand-up comedy de peste 16 ani și de 4 ani înregistrează podcast-ul “Între Showuri”, alături de Vio și Costel, între show-urile de vineri și sâmbătă de la Club 99. Urcă pe scenă des și face oamenii să râdă din când în când.

Eveniment powered by Virgin Radio Romania.

Parteneri: Eisberg: #simplyfresh, Liliac, TuborgSound, 1664 Blanc, Granini Romania, Somersby, Bomboane BUCURIA – Magazin Exclusiv

Parteneri media: Europa FM, IQAds, Șapte Seri, SMARK, IQool, Flawless.ro

Locație: Restaurant Monarh (Calea Plevnei nr 46-48, zona Eroilor, în spate la Opera Națională)

Fotograf oficial: Bogdan Zop

Videograf oficial: Bogdan Pricope

Despre SocialPedia

SocialPedia este sigura conferinta lunara de social media din Romania, eveniment dezvoltat de Sabina Cornovac și Iulia Stănescu. Premiat la Webstock 2018, proiectul s-a transformat într-un eveniment lunar, unde oameni de succes din online împărtășesc secretele muncii din spatele ecranului.

Despre organizatori

Sabina Cornovac

De 12 ani creator de conținut și social media specialist, Sabina Cornovac se dedică dezvoltării de proiecte educative pentru comunitatea de social media din România și este adepta conceptului de comunicare Human2Human. Sabina scrie pe https://www.sabinacornovac.ro/ și este creatoarea comunității #SocialPedia.

Despre Iulia Stănescu

Cu peste 12 ani de experiență în comunicarea digitală, Iulia Stănescu este freelancer și crede cu tărie în conținutul original și în interacțiunea dintre oameni, atât online, cât și offline.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.