Social Gym in the Park! Sport la firul ierbii la Roaba de Cultură

0

Și anul acesta, Social Gym s-a alăturat proiectului Roaba de Cultură ce se va desfășura întreaga vară în parcul Herăstrău pe pajiștea Pescăruș. La fiecare sfârșit de săptămână, antrenorii Social Gym vă așteaptă să începeți weekend-ul împreună cu mișcare și relaxare în mijlocul naturii. Pentru a participa la activităţile din program nu aveţi nevoie decât de echipament sportiv şi bună dispoziţie.

CoverSocialGym

Pentru cei care îți doresc un antrenament cu totul diferit față de ce au mai întâlnit în sălile de aerobic, Social Gym a pregătit clasa de POUND –  un jam session cardio inspirat din distracția cântatului la tobe. Dacă sunteți în căutarea unor antrenamente care să vă pregătească pentru vară și care să vă antreneze musculatura la maximum, clasele de strength training sunt alegerea perfectă: Total Body Workout, Fit Body BootCamp, Interval Training, Metabolic. Pe site-ul clubului veți putea găsi întregul program al claselor de la Roaba de Cultură.

Deschis în zona Timpuri Noi, Social Gym este un concept nou și inovativ, fiind primul club non-profit de fitness și aerobic care își propune ca prin programele de sport, programele sociale și evenimentele.

Ajuns la a șaptea ediție, evenimentul marca Green Revolution – Roaba de Cultură – este gândit ca o alternativă de petrecere a timpului liber, bucureștenii și turiștii putând alege dintre activități educative, culturale, sportive și de relaxare.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.