Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Social Gym Fitness Fuel – Ready for Summer!

0

SOCIAL GYM FITNESS FUEL: READY FOR SUMMER | 17 – 18 mai

Social Gym dă startul pregătirilor pentru vară cu un nou eveniment organizat pe 17 și 18 mai în parteneriat cu Top Vegan: FITNESS FUEL: READY FOR SUMMER.

Cover-Fitness-Fuel

Am pregătit pentru voi 2 zile de antrenamente care nu ar trebui să lipsească din rutina voastră dacă doriți să fiți în formă maximă toată vara: total body workout, spinning, aerodance, step aerobic, yoga și abs & thighs. Consultă programul evenimentului aici!

Pentru că veți avea nevoie de energie maximă pe durata antrenamentelor, începem evenimentul cu o sesiune de Vegan Shots – băuturi sănătoase oferite de Top Vegan. În plus, participanții vor avea șansa să câștige premii surpriză!

*
Participarea este GRATUITĂ pentru clienții Social Gym! Taxa de participare este de 10 lei/clasă și se achită la recepția clubului.

Înscrie-te trimitând un e-mail la adresa office@socialgym.ro sau sunând la recepția clubului, menționând clasa și ora la care dorești să participi.

FIT & READY FOR SUMMER – OFERTĂ SPECIALĂ PENTRU VARĂ!

Dacă ți-au plăcut antrenamentele noastre, nu uita să-ți achiziționezi abonamentul FIT & READY FOR SUMMER la prețul special valabil doar până pe 15 iunie!
FULL GYM ACCESS | 1 LUNA
NELIMITAT fitness + aerobic + 1 invitatie gratuita = 189 lei
NELIMITAT fitness + aerobic + spinning + 1 invitatie gratuita = 229 lei

FULL GYM ACCESS | 3 LUNI
NELIMITAT fitness + aerobic + 3 sedinte de masaj + 3 invitatii gratuite = 499 lei
NELIMITAT fitness +aerobic + spinning + 3 sedinte de masaj + 3 invitatii gratuite = 589 lei

DESPRE SOCIAL GYM
Social Gym este rezultatul unui parteneriat între 2 structuri de economie socială înființate de Centrul de Resurse pentru Cetățenie Activă, respectiv Asociația pentru Inovare Socială în cadrul proiectelor „SOCEC.NET – Rețeaua economiei sociale” și „Întreprinderi Sociale Responsabile”. Deschis în zona Timpuri Noi, Social Gym este un concept nou și inovativ, fiind primul club non-profit de fitness și aerobic care își propune ca prin programele de sport, programele sociale și evenimentele organizate să promoveze un comportament responsabil al membrilor față de comunitate.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.