Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Social Gym Fitness Breakfast | 23 – 24 aprilie

0

O dimineață fit începe cu un mic dejun sănătos și o sesiune de clase eficiente alături de Social Gym și Solaris pentru a-ți lua energia de care ai nevoie pentru întreg week-end-ul!

Vino pe 23 și 24 aprilie la FITNESS BREAKFAST – eveniment organizat de Social Gym împreună cu partenerii săi, Solaris – pentru a afla care este rețeta începutului de week-end.

Banner_250x300-px

Am pregătit pentru tine clase de yoga, abs&thighs, step, pilates, spinning și stretching. Înscrie-te alături de prietenii tăi la clasele din program pentru un boost de energie și bună-dispoziție!

Pentru că vrem să fiți cât mai energici și să începeți dimineața în forță, Solaris va avea grijă de voi oferindu-vă cele mai sănătoase smoothie-uri și gustări, dar și tips&tricks despre cum puteți să vă pregătiți singuri un mic dejun energizant.

Participarea este GRATUITĂ pentru clienții Social Gym! Pentru persoanele care nu sunt membre Social Gym, taxa de participare este de 10 lei/clasă.

Înscrie-te trimițând un e-mail la adresa office@socialgym.ro sau sunând la recepția clubului, menționând și ora clasei la care dorești să participi.

DISCOUNT 30% la abonamentele body&mind, cardio fitness, strength training si combo. Doar pe perioada evenimentului poți achiziționa abonamentul cu 30% reducere!

Mai multe informații despre FITNESS BREAKFAST puteți afla accesând site-ul www.socialgym.ro.

DESPRE SOCIAL GYM
Social Gym este rezultatul unui parteneriat între 2 structuri de economie socială înființate de Centrul de Resurse pentru Cetățenie Activă, respectiv Asociația pentru Inovare Socială în cadrul proiectelor „SOCEC.NET – Rețeaua economiei sociale” și „Întreprinderi Sociale Responsabile”. Deschis în zona Timpuri Noi, Social Gym este un concept nou și inovativ, fiind primul club non-profit de fitness și aerobic care își propune ca prin programele de sport, programele sociale și evenimentele organizate să promoveze un comportament responsabil al membrilor față de comunitate.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.