Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

SmartHack – Primul hackaton organizat de ASMI

0

SmartHack este un eveniment de tip hackathon organizat de Asociația Studenților la Matematică și Informatică în cadrul căruia odată cu anunțarea temei echipele au la dispoziție 24 de ore pentru a realiza o aplicație pe baza acesteia. Studenții se pot înscrie cu echipe între 2 și 4 membri pentru șansa de a obține premiul cel mare de 1000 de euro, sau premiul special oferit de CST în valoare de 500 de euro!

24h

Cine poate participa la SmartHack?

Evenimentul este destinat studenților din facultățile de profil din București, respectiv domeniilor de Informatică, Cibernetică, Electronică, Automatică și Calculatoare, Tehnologia Informației.

Scopul principal al acestui proiect este acela de a reuni studenți, tineri cercetători și profesioniști din domeniul informaticii pentru a le oferi un cadru adecvat în care să își dezvolte atât cunoștințele tehnice, cât și abilitatea de a lucra în echipă, mai ales într-o situație contra cronometru.

Programul evenimentului:

  • 3 – 15 octombrie: înscrierea participanților și selectarea echipelor pe baza formularului de înscriere trimis
  • 21 octombrie: unul dintre membrii echipei va participa la un training de Presentantion Skills, valorificând cunoștințele dobândite în etapa finală
  • 22 – 23 octombrie: echipele au la dispoziție 24 de ore pentru a concepe o aplicație pe baza temei alese de juriu

Când și unde are loc?

SmartHack are loc între 22-23 octombrie la The Ark (Strada Uranus, nr 150)

Alte detalii:

Poți accesa și pagina de event de pe facebook sau site-ul evenimentului.

DESPRE ASMI:

ASMI – Asociația Studenților la Matematică și Informatică, cu alte cuvinte, tineri care sunt acolo în momentele din studenție când crezi că vei renunta și îți dovedesc că poți mai mult de atât! Scopul nostru e să ajutăm studenții și să le oferim ce au nevoie! Pentru mai multe detalii poți accesa site-ul oficial!

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.