Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

SkyTower Open Doors. Expoziţie de pictură şi grafică „la înălţime”

0

Seria de evenimente SkyTower Open Doors continua cu o noua expozitie la etajul 34 al celei mai inalte cladiri din Romania. Expozitia „Retrospect” contine un set de tablouri de pictura si grafica realizate de artistul Liviu Mihai.

SkyTower, cea mai inalta cladire din Romania si-a deschis portile pentru publicul larg inca din luna august. In fiecare zi de vineri, intre orele 17.00 si 21.00, pana pe 27 septembrie, oricine doreste are sansa sa urce in SkyTower. Raiffeisen Property International a pregatit un etaj intreg dedicat artei, cu zone de relaxare si telescoape pentru observarea principalelor atractii ale orasului.

Expozitie de pictura si grafica

„Retrospect” aduce privitorului creatii din proiecte derulate in ultimii trei ani. Privitorul poate urmari un parcurs creativ, o anume dezvoltare plastica si o schimbare de abordare artistica din 2011  pana in prezent.In expozitie gasim tablouri din trei proiecte ale artistului :African Spirit 2011, F-line 2012 si DressUPinArt 2013. Am ales sa aduc expozitia in SkyTower Bucharest pentru ca este un spatiu nonconformist si generos, in care oamenii se simt altfel avand parte de o panorama speciala. Arta plastica contemporana se expune si iese la rampa in afara galeriei sau muzeului si surprinde privitorul cu prezenta in locuri inedite”, spune Liviu Mihai.

Joi seara, relaxare pentru corporatisti

In zilele de joi, dupa ora 17.00, angajatii corporate sunt invitati la relaxare si distractie. Corporatistii de oriunde, vor avea ocazia sa se intreaca in curse de masini cu telecomanda, sa joace ping-pong, fusball sau jocuri pe consola. De asemenea, vor avea la dispozitie spatii de relaxare unde pot admira expozitia de pictura sau pur si simplu pot savura e o cafea in fata unei privelisti unice deasupra Bucurestiului. SkyTower Open Doors se va incheia in ultima vineri a lunii Septembrie.

RETROSPECT

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.