Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

SkyTower găzduieşte un maraton de alergat pe scări

0

Raiffeisen Property International anunta startul inregistrarilor pentru prima editie a SKYRUN, o competitie de tip tower running – maraton de alergare pe scari – gazduita de SkyTower, cea mai inalta cladire din tara.

Toate fondurile stranse in urma evenimentului sunt directionate catre fundatia HOSPICE Casa Sperantei pentru finalizarea construirii centrului de ingrijiri paliative din Bucuresti.

„Noul Centru de Ingrijiri Paliative va asigura tratament si suport adecvat pacientilor cu boli limitative de viata sau in stadiu terminal, dar si familiilor acestora. Centrul de ingrijiri paliative si centrul de zi vor asigura tratament ambulatoriu, oferind un numar de 8.000 de consultatii, 700 de internari si 11.000 de vizite la domiciliu pe an,” a declarat Patricia Puschila, Coordonator Fundraising al HOSPICE Casa Sperantei.

P8300125Competitia va avea loc pe 7 decembrie 2013, de la parterul SkyTower, pana la etajul 34, la o inaltime de 119 metri, dupa urcarea a 680 trepte. Concursul consta intr-o singura ascensiune a celor 34 de etaje. Vor exista starturi succesive din zece in zece secunde, cate 2 participanti plecand in acelasi timp. Participantii vor primi cipuri electronice de cronometrare, astfel incat fiecare isi va afla la finalul cursei timpul realizat.

Organizata in colaborare cu smartatletic, competitia este deschisa participantilor cu varste cuprinse intre 18 si 60 de ani, angajatii corporate bucurandu-se de inregistrari prioritare si un clasament separat.

Exista doua tipuri de taxa de participare: pentru concurentii individuali, 100 de lei de persoana si corporate, 200 de lei de persoana. Concurentii care se inscriu individual pana la data de 24 noiembrie 2013 beneficiaza de o reducere, acestia platind doar 80 lei, iar inscrierile se vor incheia la sfarsitul zilei de 2 decembrie 2013.

Pentru inscrieri si mai multe detalii despre prima editie SKYRUN va rugam sa accesati pagina oficiala a competitiei: www.smartatletic.ro/skyrun.

—–

Despre SkyTower
Cladirea SkyTower este impresionanta nu numai prin dimensiuni, ci si prin modul in care a fost ridicata. Finalizata intr-un ritm record de constructie de numai cinci zile pe etaj, cladirea SkyTower a devenit un punct de reper pentru zona de nord a Capitalei. SkyTower ofera spatii de birouri de ultima generatie si o vedere unica asupra Bucurestiului. Cu o inaltime de 137 metri si 37 de etaje, turnul dispune de 41.200 mp de spatiu inchiriabil, din care suprafata medie pe etaj este de 1.200 mp.

Despre Raiffeisen Property International GmbH

Raiffeisen Property International (RPI), este principala companie a concernului Raiffeisen Property Holding International (RPHI), Grupul de Real Estate al Raiffeisen Bank International (RBI). RPI se axeaza pe proiecte imobiliare comerciale in Austria si Europa Centrala si de Est si are peste 25 ani de experienta in constructia de sedii comerciale pentru RBI in orase precum Budapesta, Bucuresti, Kiev, Varsovia, Praga, Bratislava, Sofia, Belgrad, Viena. RPHI activeaza ca investitor, dar ofera si servicii imobiliare prin RPI.

Despre smartatletic

Fondat in 2004 de Ioan Stoica, fost ciclist in echipa de aur a Romaniei, si Vlad Stoica, multiplu ironman triathlon finisher, smartatletic a inceput ca o asociatie sportiva. In 2011 a devenit agentie de evenimente sportive, asociatia fiind activa in paralel. Membrii fondatori au hotarat sa se implice in dezvoltarea sportului de masa prin organizarea de evenimente si educarea oamenilor in spirit sportiv.

Despre HOSPICE Casa Sperantei
HOSPICE Casa Sperantei (www.hospice.ro) este cea mai mare organizatie medicala non-profit din Romania care asigura gratuit servicii de ingrijire paliativa pentru copii si adulti cu boli terminale in Bucuresti, Brasov, Fagaras si Zarnesti. Ingrijirea paliativa este menita sa amelioreze calitatea vietii pacientilor si familiilor acestora, atunci cand se confrunta cu probleme asociate bolilor amenintatoare de viata, prin prevenirea si inlaturarea suferintei, prin identificarea precoce, evaluarea si tratamentul durerii si al altor probleme de natura fizica, sociala, psiho-emotionala si spirituala. (dupa Definitia Organizatiei Mondiale a Sanatatii, 2002). HOSPICE asigura gratuit, de 20 ani, servicii de ingrijire paliativa pentru copii si adulti cu boli incurabile si a fost desemnata ca fiind centru de excelenta in Europa de Sud Est.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.