Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

SkyRun – ediția a 3-a Cea mai mare competiție de alergare pe scări din țară revine cu noi provocări

0

Cea de-a treia ediție a deja cunoscutului maraton de alergare pe scări, SkyRun, își așteaptă participanții la start sâmbătă, 23 ianuarie, în SkyTower, cea mai înaltă clădire din țară. În competiție s-au înscris peste 800 de participanți, la cele două categorii ale concursului, individual și corporate.

Invitatie presa SkyRun

„Ne bucurăm că prin acest eveniment putem nu doar să susținem un stil de viață sănătos și o serie de cauze semnificative la nivelul comunității, ci și să promovăm valori importante, precum implicarea socială, voluntariatul sau filantropia. Interesul mare arătat acestei ediții a SkyRun, dar și celor anterioare, ne arată că ne-am atins scopul și, mai mult de atât, am creat propria comunitate SkyRun, care ne împărtășește valorile. Ne dorim ca această ediție să vină în întâmpinarea asociațiilor beneficiare cu un sprijin real, de care au atâta nevoie și, totodată, să inspire și să propage aceeași atitudine” a declarat Ruxandra Grinzeanu, Director Executiv SkyTower Building.

SkyRun – a 3-a ediție

Startul evenimentului se va da sâmbătă, 23 ianuarie, la ora 11:30, de la parterul SkyTower, iar alergarea se va face până la etajul 34, la o înălțime de 119 metri, după urcarea a 680 trepte. Participanții vor urca cele 34 de etaje o singură dată și vor fi cronometrați cu ajutorul unor cipuri electronice, putând astfel să afle timpul realizat la finalul cursei.

Taxele de participare vor fi direcționate către patru asociații beneficiare în cadrul acestei ediții, astfel că acestea vor primi 24% din taxa de înscriere a persoanelor fizice și 50% din taxa de înscriere a participanților din mediul corporate.

Participanții au putut alege să doneze către Asociația Mia`s Children, Asociația Mai Mult Verde, HOSPICE Casa Speranței și World Vision România, fiecare participant având opțiunea de a selecta încă de la înscrierea în competiție asociația către care dorește să direcționeze procentele menţionate din taxa de participare.
Inițiativa s-a bucurat de susținere și din spațiul public, astfel că Oana Cuzino, Gianina Corondan, Marius Vintilă, Zoli Toth sau Elena Ionescu (Mandinga) și-au anunțat deja participarea în competiție unde vor susține asociațiile cărora doresc să le ofere sprijinul.

O nouă provocare – ștafetă de 24 ore

Cu fiecare nouă ediție, SkyRun își propune să aducă un element de noutate. Astfel, dacă la ultima ediție SkyRun, încercarea ultramaratonistului Gabriel Solomon de a doborî recordul mondial într-un maraton de 24 de ore de alergare pe scări a ridicat nivelul adrenalinei, această ediție vine și ea cu o surpriză. Astfel, ediția de anul acesta a competiției, introduce și elementul 24 Challenge – o ștafetă de 24 ore, la care vor participa 4 echipe a câte 6 alergători, fiecare reprezentând câte unul din ONG-urile participante. Aceasta se va desfășura în ziua de 24 ianuarie, echipele de ștafetă luând startul la încheierea competiției de masă. La final, echipa care va contoriza cele mai multe urcări va fi desemnată câştigătoare.
Evenimentul este organizat de SkyTower Building și RPHI, alături de smartatletic, având Raiffeisen Bank ca partener principal, Radio 21 ca partener media și Ciuc, Power Bar şi Ambulanţa BGS, parteneri tehnici.

Mai multe detalii despre ce pregătesc organizatorii la această ediție SKYRUN aflați pe site-ul evenimentului: http://smartatletic.ro/skyrun/.

Despre SkyTower

Clădirea SkyTower este impresionantă nu numai prin dimensiuni, ci și prin modul în care a fost ridicată. Finalizată într-un ritm record de construcţie de numai cinci zile pe etaj, clădirea SkyTower a devenit un punct de reper pentru zona de nord a Capitalei. SkyTower oferă spații de birouri de ultimă generație și o vedere unică asupra Bucureștiului. Cu o înălțime de 137 metri și 37 de etaje, turnul dispune de 40.450 mp de spațiu închiriabil, din care suprafața medie pe etaj este de 1.100 mp.

Despre Raiffeisen Property International GmbH

Raiffeisen Property International (RPI), este principala companie a concernului Raiffeisen Property Holding International (RPHI), Grupul de Real Estate al Raiffeisen Bank International (RBI). RPI se axează pe proiecte imobiliare comerciale în Austria şi Europa Centrală şi de Est şi are peste 25 ani de experienţă în construcţia de sedii comerciale pentru RBI în oraşe precum Bucureşti, Budapesta, Kiev, Varşovia, Praga, Bratislava, Sofia, Belgrad, Viena. RPHI activează ca investitor, dar oferă şi servicii imobiliare prin RPI.

Despre smartatletic

Fondat în 2004 de Ioan Stoica, fost ciclist în echipa de aur a României și Vlad Stoica, multiplu ironman triathlon finisher, smartatletic a început ca o asociație sportivă. În 2011 a devenit agenție de evenimente sportive, asociația fiind activă în paralel.
Membrii fondatori au hotărât să se implice în dezvoltarea sportului de masă prin organizarea de evenimente și educarea oamenilor în spirit sportiv.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.