Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

SKYRUN – 34 etaje, 119 metri înălțime, 680 trepte

0

SKYRUN – Ediția a 2-a Maraton deasupra Bucureștiului

În  data de 25 octombrie va avea loc cea de-a doua ediție a SKYRUN, cel mai mare maraton de alergare pe scări din România. Acesta se va desfășura, ca și anul trecut, în SkyTower – cea mai înaltă clădire din țară. Înscrierile sunt deschise până în data de 20 octombrie, inclusiv, pentru participanți cu vârste cuprinse între 18 și 60 ani.

skyrun

„Ne bucurăm să găzduim cea de-a doua ediție a SKYRUN și suntem convinși că acesta va deveni un eveniment de referință pentru București, la fel cum și SkyTower este o clădire emblematică pentru Capitală. Succesul înregistrat de ediția trecută, la care au participat 600 persoane, ne face foarte încrezători în reușita evenimentului de anul acesta, precum și în recurența acestuia de-a lungul anilor”, a declarat Ruxandra Grinzeanu, director executiv SkyTower Building.

SKYRUN – 34 etaje, 119 metri înălțime, 680 trepte

Startul evenimentului se va da sâmbătă, 25 octombrie, la ora 12:00, de la parterul SkyTower, iar alergarea se va face până la etajul 34, la o înălțime de 119 metri, după urcarea a 680 trepte. Participanții vor urca cele 34 de etaje o singură dată și vor fi cronometrați cu ajutorul unor cipuri electronice, putând astfel să afle timpul realizat la finalul cursei.

Participanții se pot înscrie la 2 categorii, individual sau corporate, în schimbul unei taxe ce va fi donată către HOSPICE Casa Speranței, în scopul dotării cu echipamente medicale a noului centru de îngrijire paliativă din București.

„Datorită implicării organizatorului și a partenerilor, precum și a tuturor participanților din cadrul primei ediții a SKYRUN, am reușit să ajungem mai aproape de țelul pe care ni l-am propus, finalizând construcția centrului din București. Însă misiunea noastră nu se oprește aici; anul acesta fondurile strânse în urma competiției se vor îndrepta către dotarea și utilarea acestui centru, care va asigura tratamentul și îngrijirea a câtorva mii de pacienți afectați de boli  incurabile”, spune Patricia Pușchilă, Coordonator Fundraising București al HOSPICE Casa Speranței.

Maratonul de alergare pe scări se va desfășura în SkyTower, clădire emblematică pentru România, ce oferă o infrastructură unică în țară pentru o astfel de competiție. Beneficiind de o structură dublă de scări în sistem foarfecă, fiecare set de scări are o lățime de 180 centimetri. Pe viitor se dorește includerea clădirii SkyTower într-un circuit internațional de anvergură.

Startul celei de-a doua ediții a SKYRUN va fi dat de catre Toader Păun și Radu Constantinescu de la Europa FM.

SKYRUN 2014 este un eveniment organizat de SkyTower Building în parteneriat cu smartatletic și HOSPICE Casa Speranței. Evenimentul este susținut de Raiffeisen Bank, La Fantana, WorldClass și PowerBar.

24 ore de alergare pe verticală

Ediția de anul acesta a competiției aduce și un element inedit. Cu ocazia SkyRun 2014, în premieră națională, ultramaratonistul Gabriel Solomon va încerca stabilirea unui nou record de alergare pe verticală, timp de 24 ore.

Gabriel Solomon va da startul ediției a doua de SKYRUN, în data de 24 octombrie. Acesta va preda ștafeta participanților care vor lua cu asalt scările, în cea de-a doua zi, sâmbătă, 25 octombrie.

Maratonul de alergare de 24 de ore este primul eveniment de acest gen din România. Gabriel Solomon a alergat deja 24 de ore continuu pe bandă rulantă, însă acum este pregătit să ducă și mai departe provocarea, încercând să cucerească un nou record, alergând în cea mai înaltă clădire din România.

„Efortul lui Gabi ne demonstrează încă o dată că fenomenul de towerrunning capătă un mai mare nivel de acceptare și notorietate în țara noastră, ducându-ne astfel cu un pas mai aproape în eforturile de a înscrie SkyTower în circuitul internațional de towerruning. Ne bucurăm foarte mult să fim promotorii acestui fenomen și ne dorim ca atât acesta, cât și activitatea fizică, în general, să fie din ce în ce mai populare la noi în țară”, a conchis Ruxandra Grinzeanu, director executiv SkyTower Building.

Mai multe detalii despre ce pregătesc organizatorii la această ediție SKYRUN aflați pe site-ul evenimentului: http://smartatletic.ro/skyrun/.

Despre SkyTower

Clădirea SkyTower este impresionantă nu numai prin dimensiuni, ci și prin modul în care a fost ridicată. Finalizată într-un ritm record de construcţie de numai cinci zile pe etaj, clădirea SkyTower a devenit un punct de reper pentru zona de nord a Capitalei. SkyTower oferă spații de birouri de ultimă generație și o vedere unică asupra Bucureștiului. Cu o înălțime de 137 metri și 37 de etaje, turnul dispune de 40.450 m2 de spațiu închiriabil, din care suprafața medie pe etaj este de 1.100 m2.

Despre Raiffeisen Property International GmbH

Raiffeisen Property International (RPI), este principala companie a concernului Raiffeisen Property Holding International (RPHI), Grupul de Real Estate al Raiffeisen Bank International (RBI). RPI se axează pe proiecte imobiliare comerciale în Austria şi Europa Centrală şi de Est şi are peste 25 ani de experienţă în construcţia de sedii comerciale pentru RBI în oraşe precum Budapesta, Bucureşti, Kiev, Varşovia, Praga, Bratislava, Sofia, Belgrad, Viena. RPHI activează ca investitor, dar oferă şi servicii imobiliare prin RPI.

Despre smartatletic

Fondat în 2004 de Ioan Stoica, fost ciclist în echipa de aur a României, și Vlad Stoica, multiplu ironman triathlon finisher, smartatletic a început ca o asociație sportivă.  În 2011 a devenit agenție de evenimente sportive, asociația fiind activă în paralel.

Membrii fondatori au hotărât să se implice în dezvoltarea sportului de masă prin organizarea de evenimente și educarea oamenilor în spirit sportiv.

Despre HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței (www.hospice.ro) este cea mai mare organizație medicală non-profit din România care asigură gratuit servicii de îngrijire paliativă pentru copii și adulți cu boli incurabile în București, Brașov, Făgăraș și Zărnești. Îngrijirea paliativă este menită să amelioreze calitatea vieţii pacienţilor şi familiilor acestora, atunci când se confruntă cu probleme asociate bolilor ameninţătoare de viaţă, prin prevenirea şi înlăturarea suferinţei, prin identificarea precoce, evaluarea şi tratamentul durerii şi al altor probleme de natură fizică, socială, psiho-emoţională şi spirituală. (după Definiţia Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, 2002)

HOSPICE asigură gratuit, de peste 22 ani, servicii de îngrijire paliativă și a fost desemnat centru de excelență pentru Europa de Sud – Est. HOSPICE Casa Speranței dezvoltă îngrijirea paliativă la nivel național și internațional prin informare, prin programe educaționale dedicate profesioniștilor, pacienților și comunității și prin îmbunătățirea legislației în materie.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.