Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Site-ul de joburi si oportunitati pentru mamele WAHM – Mom@Work

0

Asociatia Work At Home Moms propune lunar cate un proiect lansat de o mama WAHM sau de interes pentru mamele WAHM pe care il putem sustine impreuna prin implicare financiara, investitii, donatii, sponsorizari, promovare si cate si mai cate.

Comunitatea WAHM are foarte multa forta si poate da aripi, iar acolo unde ele exista deja, un cer nesfarsit pentru zbor!

Fundraising microjoburi

Asadar, proiectul lunii AUGUST:

Site-ul de joburi si oportunitati pentru mamele WAHM – Mom@Work
*acesta face parte dintr-o campanie viitoare de crestere a angajabilitatii mamelor in situatie de risc
LINK EVENIMENT: https://www.facebook.com/events/434468226742099/

Arhitectura aplicatiei pe partea de administrare joburi/profile este:

– pagina login
– pagina introducere job (denumire firma, denumire job, descriere job, cerinte obligatorii, etc.)
– pagina introducere profil mamica (cu intrebari stabilite de mamica cu experienta pe HR)

Pe partea publica a aplicatiei vizibila:

– pagina cu listingul de joburi
– pagina cu mamicile freelancer pe domenii de profesie
Ii multumim pentru implicare Marianei Silivestru, mama IT-ist

Asociatia Work At Home Moms isi doreste sa creeze urmatoarele joburi prin fondurile stranse:
1. JOB 1: administrator platforma (permanent)
2. JOB 2 – o mama cu experienta pe HR va face legatura cu mamele care se potrivesc pe un anumit job (pentru a nu lasa acest lucru doar in grija lor) – colaborare pentru boost cv mama, scrisoare de intentie
3. JOB 3 – o mama cu experinta pe HR ne va ajuta sa pregatim o serie de intrebari privind experienta profesionala a mamicilor (intrebari standard) pentru a fi mai usor de completat acel profil. (colaborare inainte de demararea platformei)
4. JOB 4 – o mama consilier juridic va consilia mamele la cerere
4. JOB 5 – mamici care sa aduca firme partenere si care sa asigure promovarea (sales) – colaborare

CUM VA PUTETI IMPLICA DACA REZONATI SI VA REGASITI:

1. DONATII, SPONSORIZARI:
Banii se depun in Contul Asociației Work At Home Moms este RO17RNCB0083141235500001 (deschis la BCR).

2. LICITATIE:
Noi va propunem sa organizam pe aceasta pagina a campaniei si o mica licitatie. Daca aveti produse facute de voi si doriti sa le propuneti spre vanzare pentru a lansa siteul, haideti!
Cum se procedeaza:
1. postati 5 produse/5 servicii maxim – nu pornim de la un pret minim, ci acesta este stabilit de alte persoane interesate
2. scrieti o descriere a voastra ca mame si a proiectului vostru
3. mentionati detalii despre produse: marime, culoare, varsta potrivita, precum si modalitatea de transport sau despre servicii (curs, consiliere etc.)
4. invitati si alte persoane din cercurile dvs. de prieteni ca sa avem un orizont luminos in fata
5. decizia cand si la ce pret incheiati licitatia pentru un produs va apartine
6. donati o parte din vanzari (la latitudinea voastra) in contul:
http://wahm.ro/fii-donator

3. COOPTARE SPONSORI, PUTETI DIRECTIONA O PARTE DIN VANZARILE VOASTRE 11 august-11 septembrie spre aceasta campanie, INVITATI ALTE PERSOANE, DISTRIBUITI APELUL.

4. Alte idei care va apartin si la care suntem deschisi!

URMATORUL PROIECT FINANTAT SI SUSTINUT DE COMUNITATEA WORK AT HOME MOMS POATE FI AL TAU. IMPLICA-TE CHIAR SI PRIN FEEDBACK PERTINENT.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.