EXPO Sins&Virtues: despre emoţiile retinei

0

expozitie

Joi, 27 februarie, ora 19:00, Iconic by Camelia Şucu găzduieşte vernisajul expoziţiei de schiţe Sins&Virtues semnată Eglantina Becheru. Cele 15  lucrări care vor fi expuse publicului descriu fiinţa umană ca simbioză între cădere şi înălţare, omul-înger aflat între păcatul virtuţii şi virtutea păcatului.

Dacă  tablourile artistei sunt recognoscibile prin fiorul suprarealist de care sunt străbătute, revelând detalii şi arierplanuri ale condiţiei umane,  hârtia şi tuşul descriu o realitate secundă a subiectului: „Schițele Eglantinei Becheru par să ne vorbească despre un corp cu senzualitatea amputată, dar sensibil mai mult ca oricînd la imposibilitatea atingerii” (Laura Marin, Lector univ. dr., Centrul de Excelenţă în Studiul Imaginii). Spaţiul în care lucrările vor putea fi vizitate, Iconic by Camelia Şucu, îmbină armonios conceptele de artă, design şi posibilităţile interpretării, este un spaţiu al eleganţei diafane, un rai al plăcerilor vizuale, care încadrează perfect ideea Sins&Virtues.

După ce în 2013 a fost artistul vizual selectat pentru inaugurarea celui mai nou spaţiu de cultură alternativă din România, ArtHouse Central, şi după o serie de expoziţii susţinute la Academia Română, Palatul Parlamentului, Kunstbarkeiten-Graz sau Casino Metropolis , vernisajul Sins&Virtues este primul eveniment artistic din acest an care poartă semnătura Eglantinei Becheru.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează