Singurul ghid de carieră juridică din România „Drum în Drept”

0

INFORMARE. ORIENTARE. INOVARE.

Acestea sunt cuvintele cheie ce descriu singurul ghid de carieră juridică din RomâniaDrum în Drept, un proiect ELSA București.

Aflat la cea de-a treia ediție, Drum în Drept este atât tradiționalist, continuând să reprezinte un real sprijin pentru un student la Drept, cât și avangardist, abordând teme de actualitate și aducând un nou instrument modern în sprijinul viitorului jurist, și anume, blogul Drum în Drept!

Dacă la prima ediție s-a dorit crearea unei baze informaționale cu privire la meseriile clasice juridice, cât și la modalitatea de a accede la acestea, începând cu cea de-a doua ediție s-a trecut la prezentarea unor cariere mai putin cunoscute pe care un student la Dreptle poate urma după încheierea studiilor. Astfel, ghidul de carieră juridică devine un instrument indispensabil pentru orice student interesat de viitorul său. Cea de-a treia ediție se adaptează noilor tendințe și, alături de revistă, care abordează teme foarte interesante și diverse, precum dreptul umanitar și al refugiaților în practică, diplomația, criminalitatea informatică, dreptul aerian si cel maritim, aceasta vine și cu un blog, special realizat pentru a aduce mai multe informații aproape de studenți. Cu un design modern și ușor de folosit, blogul conține articole despre concursurile de drept, mastere, internshipuri și nu numai, realizate de studenți ce au avut ocazia să experimenteze toate aceste lucruri și care sunt gata să ofere din experiența lor, oferind atât câteva informații esențiale cât și partea nevăzută a acestora.

Revista se va lansa în data de 14 noiembrie în cadrul unei conferințe de lansare, ce va aduce speakeri de renume și se va centra pe o temă controversată, de interes pentru studenți – Tete-a-tete cu angajatorul –  urmată de un dialog deschis cu publicul. Aceasta va avea loc la Casa de cultură a studenţilor începând cu ora 11.

Așadar, dacă ești student la Facultatea de Drept și ești interesat de viitorul tău, sperăm că ți-am stârnit interesul și te invităm să dai like paginii oficiale Drum în Drept (www.facebook.com/drumindrept) și, de asemenea, să intri pe site-ul Drum în Drept (drumindrept.ro), pentru a fi la curent cu ultimele informaţii despre conferinţa de lansare.

Tu ți-ai găsit „drumul în drept”?

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează