Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

singur sau în ECHIPĂ?

0

ABC ANTREPRENORI  vine in luna martie cu o propunere!

Vino sa dezbatem impreuna importanta ECHIPEI pentru un antreprenor! Mai exact, pe 28 martie, începând cu ora 18.30 în sala de conferințe Lyon, Novotel va avea loc ediția cu numărul IX a evenimentului ABC Antreprenori – “singur sau în ECHIPĂ?”.

slide_martie2

Conform Dictionarului Explicativ, ECHIPA = grup de oameni care, sub conducerea unui șef, îndeplinesc în același timp o muncă sau o acțiune comună. Şef? Care şef? Care este formula magică pentru un antreprenor? Să pornească pe cont propriu, să aibă o echipă încă de la începutul afacerii? Cum alegi oamenii noi din echipa, cum îi inspiri? Cine, ce rol are? Acestea sunt câteva din direcţiile în care vor decurge discuţiile.

Tu cu cine faci echipa buna? Sau esti tipul de persoana care prefera sa fie pe cont propriu?

Pana duminica, 03 martie beneficiezi de o promotie! Taxa pentru participarea la eveniment va fi de doar 70 lei! Pentru mai multe detalii te invitam pe site-ul nostru!

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.