SINGUR sau in ECHIPA? / 28 MARTIE 2013 hotel Novotel

0

SINGUR sau in ECHIPA?

ABC ANTREPRENORI  vine in luna martie cu o propunere! Vino sa dezbatem impreuna importanta ECHIPEI pentru un antreprenor! Vom discuta mai exact informatii legate de necesitatea si importanta unei echipe, pasii pentru a construi o echipa, structura acesteia, rolurile fiecarui membru, precum si alte instrumente si notiune utile pentru dezvoltarea afacerii.

Conform Dictionarului Explicativ, ECHIPA = grup de oameni care, sub conducerea unui șef, îndeplinesc în același timp o muncă sau o acțiune comună. Şef? Care şef? Care este formula magică pentru un antreprenor? Să pornească pe cont propriu, să aibă o echipă încă de la începutul afacerii? Cum alegi oamenii noi din echipa, cum îi inspiri? Cine, ce rol are? Acestea sunt câteva din direcţiile în care vor decurge discuţiile.

Speakeri:

1.            Mihai Stanescu – Fondator RoCoach, membru al Federaţiei Internaţionale de Coaching (ICF), al European Mentoring & Coaching Council (EMCC) şi membru fondator al Asociaţiei Române              pentru Coaching (ARC).

2.            Traian Ispasiu – Fondator lanturi cafenele Caffe Tabiet, facilitator Empretec, director executiv    Asociatia pentru Antreprenoriat Romania, co-fondator The Insititute of Happiness

Desfasurare: 28 martie 2013

Durata: 3 ore (18.30-21.30)

Locatie: Sala Lyon, Hotel Novotel, Bucuresti

Cost: 89 lei

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează