SINGUR sau in ECHIPA? / 28 MARTIE 2013 hotel Novotel

0

SINGUR sau in ECHIPA?

ABC ANTREPRENORI  vine in luna martie cu o propunere! Vino sa dezbatem impreuna importanta ECHIPEI pentru un antreprenor! Vom discuta mai exact informatii legate de necesitatea si importanta unei echipe, pasii pentru a construi o echipa, structura acesteia, rolurile fiecarui membru, precum si alte instrumente si notiune utile pentru dezvoltarea afacerii.

Conform Dictionarului Explicativ, ECHIPA = grup de oameni care, sub conducerea unui șef, îndeplinesc în același timp o muncă sau o acțiune comună. Şef? Care şef? Care este formula magică pentru un antreprenor? Să pornească pe cont propriu, să aibă o echipă încă de la începutul afacerii? Cum alegi oamenii noi din echipa, cum îi inspiri? Cine, ce rol are? Acestea sunt câteva din direcţiile în care vor decurge discuţiile.

Speakeri:

1.            Mihai Stanescu – Fondator RoCoach, membru al Federaţiei Internaţionale de Coaching (ICF), al European Mentoring & Coaching Council (EMCC) şi membru fondator al Asociaţiei Române              pentru Coaching (ARC).

2.            Traian Ispasiu – Fondator lanturi cafenele Caffe Tabiet, facilitator Empretec, director executiv    Asociatia pentru Antreprenoriat Romania, co-fondator The Insititute of Happiness

Desfasurare: 28 martie 2013

Durata: 3 ore (18.30-21.30)

Locatie: Sala Lyon, Hotel Novotel, Bucuresti

Cost: 89 lei

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează