Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Sinele călător. Impactul călătoriilor asupra psihicului uman. Conferință on-line la Muzeul Hărților

0

Dată: Joi, 27 mai 2021, ora 18:00

Desfăşurare: on-line, pe platforma Zoom

Preț: 10 lei, bilet on-line

Pe data de 27 mai 2021, Muzeul Hărților vă invită la o nouă conferință on-line, cu un subiect incitant: „Sinele călător. Impactul călătoriilor asupra psihicului uman”, susținută de psihologul Nora Neghină.

Se spune că descoperirea de sine vine odată cu descoperirea lumii – din momentul în care facem primii pași și pe măsură ce ne lărgim orizonturile și traversăm granițe, învățăm, atât despre mediul înconjurător cât și despre propriile abilități. Este un adevăr pe care mulți călători l-au trăit. Care este însă impactul călătoriilor asupra psihicului nostru? Ce abilități și ce strategii folosim pentru a ne pregăti călătoriile? Dar pentru a ne readuce în cotidian, la întoarcerea din călătorie? Care sunt blocajele sau limitele fizice sau mentale pentru a descoperi lumea? Este călătoria doar o deplasare, o evadare, sau e ceva mai mult – relaxare, comunicare, oameni, experiențe, mâncare, necunoscut…

Vă invităm la un atelier de 40 de minute în care să călătorim virtual prin lume și prin meandrele minții umane, într-o perioadă în care călătoriile fizice au fost limitate, dar în care mai mult ca oricând avem nevoie de toate beneficiile pe care ni le aduc.

Nora Neghină este psiholog, terapeut și trainer Mindsight, pasionată de psihicul uman și de călătorii.

Evenimentul face parte din seria „Atlas. Conferințele MNHCV”. Webinariile se adresează publicului pasionat de aventura cunoașterii și descoperiri din domeniile istoriei, geografiei, istoriei artei, psihologiei, istoriei costumului etc. Îi mulțumim partenerului nostru ESRI ROMÂNIA, care face posibilă realizarea acestor evenimente.

Preț: 10 lei, prin achiziționarea unui bilet on-line: https://eventbook.ro/other/bilete-atlas-conferintele-mnhcv-sine-calator

Acces: pe platforma Zoom. În preajma evenimentului, cei care au achiziționat bilete vor primi pe adresele de e-mail un link de acces (de verificat și în Spam).

Muzeul Național al Hărților și Cărții Vechi (MNHCV) din Bucureşti este printre puținele instituţii culturale cu acest specific din lume. MNHCV își propune ca, prin grija pentru patrimoniu și interpretarea lui, prin activități destinate specialiștilor și comunităţii, să devină o instituție relevantă pentru public și pentru cultură, promovând cercetarea, interactivitatea, educația pe tot parcursul vieții, dialogul şi angajarea creativă. http://www.muzeulhartilor.ro/

ESRI România este partenerul MNHCV în realizarea de produse și activități educaționale, promovând astfel cartografia și educația pe tot parcursul vieții. Esri România este membru al Grupului de Companii Esri și promovează în Romania politica și soluțiile GIS ale firmei mame Esri Inc. Esri România este o prezență de necontestat în domeniul GIS, având o experiență fructuoasă de peste 20 de ani și un număr mare de clienți din toate domeniile, oferind o gamă completă de soluții și servicii destinate implementării sistemelor GIS Enterprise.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.