Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

SINAPSA

0

După o lună de basm în care am visat cu ochii deschiși, revenim în realitate și dăm buzna-n educație. Începem, fără aiureală, o lună non-formală.

27 aprilie, Popa Nan 82 (Bucuresti), de la 20.30 și până ne-nvățăm minte. Ia cu tine extemporale sau cursurile alea banale, și hai în luna tematică și nouă, ne te mai face că plouă! Ridică mâna pentru invitație la noi@incubator107.com și vino cu gustare și 30 lei în ghiozdan, hai să facem un eveniment baban. 

Plănuim să înțelegem photovoice și să-nvățăm din comunitate, ca să vedem ce schimbăm pe mai departe. Dezbatem educația Montessori și trezim vorbitorul din noi, căci avem ceva de spus, și-o facem frumos, fără război. Ne provocăm prin Teatru Forum și cunoaștem cercetași în „educația prin viață”, urmând să ne punem la cale sinapsele pentru proiecte educaționale. Și ca din abecedar, dezbatem și subiectul financiar.

Pe Pink Floyd dansăm în grup să ne inspire la heirup, ne lamulțiani între noi și The Amsterdams apoi. Răsfoim cărți vii și ne provocăm neuronii, prin jocuri crețe și debate și grafică pe bețe. Sunăm de ieșire și dansăm cu desăvârșire, și pornim în drumeție, spre mansardă, cum se știe. Facem foc pentru schimbare, și exact după plimare, ardem expemporale în ciuda educației formale. Totu-n joc, nimic în joacă și o iurtă-adjudecată, încheiem nocturna hoață cu-n corn și lapte dis-de-dimineață.

Tot un răsărit. Nonformal.

 

afis sinapsa

 

Program nocturna Sinapsa

Despre autor

avatar

Incubator107 este locul în care oricine poate învăța pe oricine orice. Vrem să încurajăm în oameni dorința de a învăța de la alții și de a învăța pe alții. Așteptăm propuneri de ateliere inedite, personale și cu suflet din orice domeniu al vieții de-după-birou. Meșterii noștri pot fi pasionați, inițiați sau experți. incubator107 este un proiect al asociației culturale Macaz. Funcționăm din donațiile învățăceilor pe care le împărțim în trei - spre meșteri, facturi & materialele pentru ateliere și echipa incubator107. În același spirit al schimbului și al libertății, am clocit un loc în care poți aduce un obiect și lua altul la schimb. TROC se numește și ne e foarte drag. Fiecare lună începe cu câte o Nocturnă unde experimentăm rând pe rând toate atelierele din luna ce urmează. Invitații noștri vin cu merinde făcute în casă, trec din experiență în experiență și se înscriu la atelierele care i-au convins. La răsărit de soare avem cântare și cafea la oală. incubator107 a pornit în mansarda unei case în aprilie 2011 și pentru că noi credem că e nevoie de un incubator în fiecare oraș, am pornit caravana prin România. Am găsit în Iași (din aprilie 2012), Cluj (din mai 2012), Timișoara (din iulie 2012), Brașov (din octombrie 2012) și Oradea (din mai 2013) echipe descurcărețe care au pornit incubator107 la ei în oraș. Dacă ești din alt oraș și crezi că poți coordona un incubator, cheamă-ne!

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.