Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Simti ca esti un creator? Castiga o experienta unica de co-creare a unei oaze personale de dezvoltare in culorile preferate ale perspectivei tale, alaturi de Next I Level!

0

Vrei sa conlucrezi la designul formei de inspiratie cea mai potrivita tie acum, care sa-ti anime zilnic motivatia?

Next I Level cauta sa conduca un astfel de proces intr-un fel care sa te imbogateasca si sa ofere consistenta dialogului, sa-ti sustina perseverenta si curajul de a fi o forta de neoprit pentru proiectele care realmente conteaza pentru tine. Cu focus, claritate si discernamant.

Fie ca acum doar visezi la ele, cauti sa le dai contur ori structura, sau ca esti in drum de-a le materializa ori optimiza.

A avea sau a fi Humanitas Cismigiu

De trei ani Next I Level ofera solutii personalizate de dezvoltare individuala, prin sesiuni 1:1, combinand creativ instrumente de consiliere ori coaching, dupa caz si resurse de cunoastere preponderent din domenii culturale; elementele culturale aduse in discutie de specialistii Next I Level sunt extrase atent si orientate specific spre a imbogati perspectivele temei dialogului si sustine obiectivul agreat cu interlocutorul.

Insertiile de cunoastere pot veni, in functie de obiectivul discutiei si interesele interlocutorului din neurostiinte, antropologie, filosofie, muzica, literatura universala, istorie, istoria artelor, religii si cai spirituale, psihologie.

Daca in experienta ta de pana acum ai (co-)creat cel putin o initiativa (proiect nou, business, ong), daca ai un obiectiv personal sau profesional a carui concretizare ai vrea s-o accelerezi, posibil intr-un mod inedit si daca iti face cu ochiul ideea de a te bucura de 3 sesiuni Next I Level vizand demersul tau, scrie pe scurt la adresa anca.ghinea@nextilevel.com pana pe 25 mai inclusiv: care e realizarea care ti-a adus cel mai mare grad de implinire si care e obiectivul sau problema ta curenta pe care ai vrea s-o adresezi si contextul sau.

3 carti adevar bine suflet

Next I Level va selecta un doritor care va fi anuntat si va putea beneficia de pachetul de 3 sesiuni complimentary.

Daca ai pe cineva apropiat care corespunde descrierii si crezi ca i-ar place sa beneficieze de cele 3 sesiuni pe care le oferim, sugereaza-i sa aplice.

Flow-ul constructiv al procesului, intensitatea dialogului, prospetimea abordarii si bogatia elementelor de cunoastere atent orientate pe obiectivul urmarit sunt cele care creaza spatiul vivace in care interlocutorul Next I Level avanseaza si din interiorul caruia isi amplifica motivatia de a persevera.

Next I Level cauta sa-si sustina interlocutorii intr-o maniera inovativa si atmosfera calda, pozitiva in a-si lua si implementa decizii aliniate la valorile lor, in a avansa spre a deveni continuu cea mai buna versiune a lor si a contribui constient si asumat in calitate de creatori de valoare in plan social.

Interlocutorii preferati? Oamenii care stiu ca pot schimba lumea :).

Antidepresiv la purtator manusa rosie si iarba

Initiativa este fondata de Anca Ghinea, care anterior experientei de antreprenor a lucrat in companii multinationale si mai recent, in mediul ong, avand roluri de vanzari de servicii sau fundraising, management de echipa si management organizational.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.