Simpozionul Naţional „Avem o Deltă. Cum procedăm?”

0
Asociația Salvați Dunărea și Delta organizează marți, 23 octombrie la București a şasea ediţie a Simpozionului Naţional „Avem o Deltă. Cum procedăm?”. Evenimentul face parte din proiectul ”Delta Dunării – paradisul aproape pierdut! Campanie de informare şi conştientizare cu privire la protejarea biodiversităţii Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării (Delta Semper)”, desfăşurată în parteneriat cu Administraţia Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării.

În cadrul simpozionului vor fi prezentate rezultatele proiectului şi va fi lansat “Delta Warning Report 2012”. Documentul conţine propuneri de îmbunătăţire a politicilor publice pentru Delta Dunării elaborate în urma analizei situaţiei înregistrate la consultările publice avute de reprezentanții Asociaţiei Salvaţi Dunărea şi Delta în 29 de localităţi aflate pe teritoriul Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării.

Sunt aşteptaţi să participe reprezentanţi ai Ministerului Mediului şi Pădurilor, ai Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, ai Parlamentului României, ai Gărzii Naţionale de Mediu, ai Agenţiei Naţionale pentru Protecţia Mediului, reprezentanţi ai administraţiei locale şi regionale, reprezentanţi ai ONGurilor, ai mediului ştiinţific, reprezentanţi ai comunităţilor locale şi ai operatorilor economici din regiune.

Pentru înscrieri de participare, trimiteți un mail pe adresa cosmina.dinu@salvatidelta.ro sau la numărul de telefon 072 988 26 14.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 16 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.