Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

SIA International Event: Breaking the Myth of Heropreneurship, Bucharest, June14th

0

Suntem bucurosi sa revenim cu mai multe detalii despre evenimentul Breaking the Myth of the Hero Entrepreneur, prin care aducem comunitatea internationala Social Impact Award in Bucuresti!

In contextul in care din ce in ce mai multi antreprenori sociali sunt in risc de burn-out, seara va fi dedicata topicului wellbeing, ca o preconditie pentru impact pe termen lung. Ne vom bucura impreuna de perspectivele invitatilor nostri:
– Franz-Karl Prüller, Chair of SIA’s Advisory Board
– Dita Přikrylová, CEO & Founder of Czechitas
– Elena Calistru, Chair & Co-founder at Funky Citizens
– Peter Vandor, Founder & Academic Director of SIA International
– Jakob Detering, Managing Director of SIA International
 
De asemenea, evenimentul va include si anuntarea celor 15 echipe finaliste Social Impact Award Romania, care vor intra in etapa de incubare pe parcursul verii. Un moment numai bun sa le cunoastem si sa le incurajam. 🙂
 
Mai multe detalii despre agenda si speakeri sunt disponibile pe event.
Va asteptam vineri, 14 iunie, incepand cu ora 18:00, in sediul Maastricht School of Management din Bd. Dacia 99, etaj 3. 
 
Confirmarile se fac prin raspuns la acest email sau prin completarea formularului: http://bit.ly/joinus_SIAevent

Despre autor

avatar

Universitatea Alternativă este un mediu de învățare complementar universităților tradiționale, puternic conectat la mediul de afaceri, bazat pe practică, autonomie și colaborare. Ne propunem să avem impact în creșterea studenților pentru ca aceștia, la rândul lor, să aibă impact în societate. Pentru ei construim o comunitate în care cultivăm libertatea, curajul și învățarea experiențială. Totodată, susținem și promovăm diversitatea și inovația în educație.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.