…Si produsele au o poveste, Carturesti 28 noiembrie ’09

0

Sambata, 28 noiembrie, incepand cu ora 17, urcati la mansarda Carturesti, din str Pictor Arthur Verona, nr. 13-15. „Consumatorii” de la Reperverde va invita la evenimentul „…Si produsele au o Poveste”.

Publicitatea lanseaza nenumarate mesaje si imagini imbietoare, insa nu ne ofera decat informatii superficiale privind produsele de pe piata. De aceea, rareori suntem constienti ca atunci cand cumparam un lucru, „cumparam” in acelasi timp si conditiile ecologice si sociale in care acel lucru este fabricat, transportat, distribuit, consumat, eliminat.

Prin proiectii de fotografie si dezbateri amicale, vom depana povestile unui cos cu legume cultivate biologic, unei plachii gatita din peste nebraconat, unor obiecte „de pe la noi” frumos mestesugite, unor jucarii concepute eco si vandute in scopuri caritabile, unei rochii reconditionata de trei generatii, unei case cu o arhitectura prietenoasa si mai aproape de natura, unor afise imprimate pe hartie reciclata manual, unei calatorii organizata dupa principiile slow travel…

Vin Sarbatorile! Se va discuta cu etica si pe un ton lejer in jurul unui bufet garnisit cu bunataturi eco si slow food, servite in vesela biodegradabila.

Nu vom manca sarmale, insa le vom asculta. Formatia Sarmalele Reci vine cu muzica!

Consumam altfel!

Va rugam sa va confirmati participarea aici 

Organizator: Asociatia REPER21.
Finantator: Comisia Europeana prin programul TINERET IN ACTIUNE.
Sponsori: RANGALI Organic Shop, ENDLESS VERDE, Pensiunea DELTA DUNARII, MATCONS srl.
Parteneri: Librariile CARTURESTI, formatia SARMALELE RECI, Asociatia C.R.I.E.S., Asociatia T.E.T.A., Asociatia C.E.R.C.21, ATELIERUL DE CARTE (Muzeul Taranului Roman), KINDER ROOM (by CraftTag.ro) , CASA-VERDE.ro, VERII BOTEZ ART srl, NORD NORD*VEST, ART & SKEPSIS, BUSYNKA, TURDA FEST, CANAH.
Parteneri media: GREEN REPORT, RING, RADIO ROMANIA ACTUALITATI, 121.ro, PORT.ro, METROPOTAM.ro, MEDICPENTRUTINE. ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează