Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Show fusion caritabil! CEI MAI ÎN VOGĂ ARTIŞTI JAPONEZI ŞI TRUPA SISTEM FAC SHOW PENTRU COPIII DIN FUKUSHIMA ȘI SENDAI

0

PRIMUL SHOW FUSION CARITABIL ARE LOC PE 10 IUNIE ÎN FRATELLI STUDIOS

CEI MAI ÎN VOGĂ ARTIŞTI JAPONEZI ŞI TRUPA SISTEM FAC SHOW PENTRU COPIII DIN FUKUSHIMA ȘI SENDAI

Trupa SISTEM, DJ Indie Jules şi cinci dintre cei mai renumiți artişti japonezi vor susţine vineri, 10 iunie a.c., cu începere de la ora 21:00, în Fratelli Studios, primul show fusion caritabil organizat în România, intitulat Through Time: Japan Stories.

Evenimentul este organizat în scop caritabil de către creative library BUCUREŞTI inspired by TOYOTA and the Romanian-American University (CLB), Centrul de Studii Româno-Japoneze (CSRJ) şi J-Wind Creative Consultants.

Toate donaţiile care vor fi făcute în cadrul evenimentului prin acţiuni ad-hoc de strângere de fonduri se vor îndrepta către societăţi caritabile implicate în ajutorarea copiilor din zonele afectate de cutremurul din 11 martie din Japonia.

Spectacolul Through Time:Japan Stories, la care intrarea este liberă, se va desfăşura în ziua celebrării unui an de activitate a creative library BUCUREŞTI inspired by TOYOTA and the Romanian-American University, un spaţiu creativ şi educaţional a cărei menire este să promoveze concepte ale originalităţii şi creativităţii japoneze la noi în ţară şi în restul Europei.

Un mix de muzică, lumini şi caligrafie pe corpul uman

Through Time: Japan Stories va reuni percuţie neconvenţională, trance, electro şi muzică tradiţională japoneză, aducând pe scenă, alături de SISTEM, pe cei mai în vogă tineri muzicieni japonezi, Takumi Kato, interpret la taiko (tobe tradiţionale japoneze) şi Tokyo Getto Shamisen (Atsushi Sagata, cântăreţ la shamisen electric, un instrument tradiţional japonez cu coarde).

Takumi Kato este un artist independent care a mai concertat în România pe 25 şi pe 27 noiembrie 2010, susţinând la Bucureşti şi Oradea spectacole în cadrul cărora a cântat şi la taiko şi la oodaiko (cea mai mare tobă taiko cu diametrul de 1.60 metri).

Poveştile de inspiraţie japoneză aduse în Capitală în seara de 10 iunie vor fi continuate şi de Keishun, o tânără artistă de shodo, caligrafie tradiţională. Keishun este renumită pentru caligrafiile pe corpul uman. Prin arta sa, caligrafa trece dincolo de limitele convenţionalului. În show-ul de la Bucureşti, Keishun va scrie caractere japoneze pe trupurile unor tinere modele românce.

Spectacolul de la Fratelli Studios va fi în întregime onorat şi coordonat de invitatul special al serii, actorul japonez Rome Kanda. Kanda este unul dintre cei mai cunoscuţi prezentatori de show-uri TV de divertisment din Japonia şi gazdă a emisiunii de televiziune I Survived A Japanese Game Show, ce rulează în prime time la postul american ABC şi care este difuzată în întreaga lume.

 

Intrarea la Through Time: Japan Stories este liberă. Rezervările pentru show-ul din 10 iunie se pot face la numărul de telefon: 0722.233.114 şi în scris, prin e-mail: creativelibrarybuc@j-wind.eu

Despre: creative library BUCUREŞTI inspired by TOYOTA and the Romanian-American University face parte din Toyota global creative network, o reţea de spaţii creative deschise în Chicago, Bangkok şi Bilbao. Biblioteca îşi propune să creeze un spaţiu de explorare a creativităţii şi originalităţii japoneze. Printre evenimentele organizate în România de către creative library BUCUREŞTI inspired by TOYOTA and the Romanian-American University se numără workshop-uri de origami, kirigami, karaoke, cursuri de creativitate fotografică şi concerte de muzică tradiţională japoneză.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.