Sfarsitul lumii la Teatrul Nottara Bucuresti / 20 Septembrie 2010

0

Pe 20 Septembrie, ora 19:30, puteti asista la un preview pentru sfarsitul lumii.

Cu ocazia implinirii unui an de existenta, Teen Media organizeaza un spectacol eveniment la Teatrul Nottara din Bucuresti, Sala Horia Lovinescu. Veti fi martori ai Cronicii unui rasarit de soare avortat sau Paparazzi de Matei Visniec.

Ce ai face daca soarele nu ar mai rasari niciodata?! Daca trenul nu ar mai pleca din gara desi tu ti-ai cumparat deja bilet, daca cersetorii nu ti-ar mai cere nimic, daca tu ar trebui sa mergi in continuare la serviciu desi nimeni nu ar mai avea nevoie de tine, daca atunci cand ai merge la restaurant chelnerul ti-ar cere sa achiti nota desi nu va mai exista „maine”. Un spectacol despre viata fiecaruia dintre noi care isi pierde sensul atunci cand nu mai exista o sursa de lumina.

„Actorii” sunt oameni obisnuiti care au ales sa isi petreaca timpul liber invatand ce inseamna actoria ajutati de Victoria Dicu, Mihai Calota (actori TNB) si alti profesionisti din domeniul teatrului. Dupa trei luni de munca se urca pe scena. Unii chiar se hotarasc ca asta e vocatia lor, altii aleg sa faca aceste cursuri ca un hobby. Dupa un astfel de spectacol, toti raman cu o poveste de spus mai departe

Luni, 20 Septembrie, ora 19:30, va asteptam la Teatrul Nottara din Bucuresti, Sala Horia Lovinescu, sa ii vedeti pe acesti oameni cum incearca sa schimbe ceva in ei insisi. Vor fi prezenti invitati surpriza si vom organiza o tombola cu premii constand in cursuri de actorie gratuite pentru cei prezenti.

Biletele pentru evenimentul Un An de Teen Media – spectacolul Paparazzi de Matei Visniec sunt disponibile la casa de bilete a Teatrului Nottara si de la sediul Teen Media din Calea Calarasilor nr. 55! Pentru informatii suplimentare: www.teenmedia.ro sau www.cursurideactorie.wordpress.com.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează