Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Sesiune intensiva curs de Autocunoastere si Armonizare 26-28 februarie @Centrul Solisis

0

Centrul Solisis este un centru de dezvoltare personala si spirituala dedicat cunoasterii de sine. Prin cursuri si seminarii cautam cresterea noastra in constiinta si gasirea echilibrului emotional, mental.

Cursul nostru de baza este ” Cursul de autocunoastere si armonizare„, un parcurs de purificare si armonizare a emotiilor si gandurilor. Vorbim in curs despre cum emotiile si gandurile ne influenteaza, despre cum totul e energie si cum ne putem elibera de emotiile impure, negative si alege constient in ce directie vrem sa dam energia noastra.

logo solisisE o sinteza de psihanaliza si exercitii bioenergetice si de respiratie care ajuta enorm pentru a avea calmul interior.

Urmatorul curs intensiv e programat pe 26-28 februarie 

PROGRAM

Vineri: 19.30-21.30 INTRARE LIBERA pentru a vedea daca vi se potriveste

Sambata: 10 – 16 (cu o pauza de pranz)

Duminica: 10 – 14

Mai multe info despre curs: http://www.solisis.org/autocunoastere-si-armonizare.html

Impresii de la participanti

„Obisnuiam sa cred ca evenimentele din viata mea, toate emotiile si gandurile de peste zi, sunt factori externi asupra carora nu am niciun control. Prin urmare, evenimentele se derulau fara noima, emotiile faceau din mine ce voiau, iar gandurile trasau mereu acelasi labirint mental, din care pur si simplu nu reuseam sa gasesc iesirea. Ma autoizolasem intr-o casa in care domnea haosul.

Cursul m-a ajutat sa fac ordine in casa. Am invatat ca sunt mai mult decat suma experientelor, emotiilor si gandurilor mele. Am invatat ca pot fi arhitectul propriei mele existente; ca eu aleg experientele care vin, si nu invers; ca emotiile sunt oglinzi pe care, daca Ie pozitionez cum trebuie, imi dezvaluie unghiuri in mine despre care nici nu banuiam ca exista; ca gandurile pot fi imblanzite si convinse sa lucreze in favoarea mea. Am invatat sa cer ajutor si am inteles ca nimeni nu e vreodata cu adevarat singur.

Inainte de curs, avusesem intotdeauna convingerea ferma ca oamenii nu se schimba. Intre timp, am aflat ca este posibil nu numai ca oamenii sa se schimbe, dar si ca ei sa conduca constient acest proces de schimbare. Si cumva, ideea asta a deschis in mine o imensitate de posibilitati. Sau de usi, ca sa raman fidela metaforei cu casa.” Iulia

Adresa:  strada Anton Pann, 21 (5 min de Unirii)

Inscrieri si info 

Mail: office@solisis.org,

Tel: 0747540982

www.solisis.org

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.