Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Sesiune de beauty, sezatoare despre sistemele MLM si alte evenimente marca Work at Home Moms

0

Asociatia Work at Home Moms (http://wahm.ro/) invita mamele din Bucuresti pe 4 august la intalnire de relaxare, socializare si destindere – sesiunea de beauty si rasfat alaturi de Alina Seran, senior consultant Forever Living. Evenimentul se va desfasura intre orele 17:00 – 19:00 la Ludotech, Calea Serban Voda, nr. 22 – 24, Bucuresti, in baza unei donatii libere iar inscrierile se fac la contact@wahm.ro.

Afiș Sesiune de beauty și răsfăț Afiș Șezătoare despre sistemele MLM

Toate participantele vor testa masca de lifting si intinerire instant, creme si seruri hidratante, uleiuri esentiale, totul pentru un tratament facial complet si cateva ore de relaxare. Mai multe informatii sunt disponibile aici: https://www.facebook.com/events/737803343089798/.

Apoi, pe 5 august, se desfasoara un nou eveniment util pentru mamele antreprenoare si freelanceri – sezatoarea despre doua sisteme MLM care pot construi afaceri de acasa. Evenimentul se va desfasura intre orele 12:00 – 15:00 la Ludotech, in baza unei donatii libere iar inscrierile se fac la contact@wahm.ro.

Despre investitie, satisfactii si ce presupune dezvoltarea unui proiect in domeniul lor de activitate vor impartasi Alina Seran, senior manager Forever Living si Andrea Maria Suciu – reprezentant Herbalife.

In cadrul sezatorii se pot testa si cumpara produse iar detalii despre eveniment se pot gasi aici: https://www.facebook.com/events/474916806209897/.

Tot pe 5 august, tot la Ludotech, intre orele 17:00 – 19:00, WAHM invita mamele din Bucuresti la o noua intalnire de networking si troc, in care participantele se vor cunoaste, se vor prezenta si vor porni impreuna pe drumul sprijinirii mamelor in decizia de a lucra de acasa sau de a demara o afacere!

Inscrierile se fac la contact@wahm.ro si cum se desfasoara trocul si ce va asteapta in locatie gasiti aici: https://www.facebook.com/events/1981730058725449/.

Weekendul se incheie cu o surpriza poznasa pentru iubitorii de jocuri si jucarii caci, pe 6 august, intre 11:00 si 13:00, la Ludotech se creeaza avioane din hartie alaturi de Alina Osiac de la Books Dreamland!

Care este secretul avioanelor de hartie? Descoperim impreuna diverse modele si tehnici de indoire pentru realizarea avioanelor din copilarie. Inscrierile se fac la alina.osiac@gmail.com iar detalii utile despre desfasurarea atelierului gasiti aici: https://www.facebook.com/events/345754719179213/.

Aceste eveniment fac parte din seria cu care WAHM intampina mamele in vederea specializarii, respecializarii si a atelierelor practice ce au ca scop capatarea unor noi deprinderi binevenite pentru inceperea unui nou drum profesional, fie el de acasa sau nu. De-a lungul timpului, asociatia a mai derulat sesiuni de consiliere pentru cresterea propriei idei la nivel de afacere, mentorat antreprenorial, anunturi de joburi, instrumente de promovare si vizibilitate si multe, multe alte idei pentru mamele intreprinzatoare.

Work at Home Moms este o initiativa sociala menita sa sustina mamele cu idei si energie de lucru de acasa si porneste pe premisa ca este extrem de important sa modifice perceptia pe care societatea o are despre femeile ce aleg sa isi petreaca cea mai mare parte a vietii in mijlocul familiei, acordandu-le sansa de a inflori biologic, profesional si intelectual facand uitata eticheta de ”femeie casnica”.

Despre proiectele derulate de asociatie puteti afla mai multe pe www.wahm.ro 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.