Servicii gratuite de consiliere psihologica, psihiatrica si sociala oferite prin telefon, online si fata-n-fata

1

Servicii gratuite de consiliere psihologica, psihiatrica si sociala oferite prin telefon, online si fata-n-fata de Fundatia Estuar.

estuar

La data de 26 iunie 2014, Fundatia Estuar va lansa un serviciu de tip Call Center de consiliere telefonica si online la nivel national. Acest serviciu este destinat oricarei persoane care are nevoie de consiliere psihologica, psihiatrica sau sociala.

Serviciile nationale de consiliere psihologica, sociala si psihiatrica vor fi furnizate gratuit prin intermediul numarului de telefon national: 031.40.11.444, apelabil din orice retea fara suprataxe, intre orele 9.00 – 17.00.

Serviciul online de consiliere psihologica, sociala si psihiatrica poate fi accesat gratuit prin intermediul adresei de e-mail consiliere@estuar.org.

La cerere se ofera si servicii de consiliere fata in fata, in centrele Fundatiei Estuar din Bucuresti, Ploiesti, Giurgiu si Cluj.

Mai multe informatii despre serviciile de consiliere gratuita sau despre proiect puteti solicita la 031 41 71 888, urmarind www.estuar.org

Serviciul de consiliere telefonica si online este creat in cadrul proiectului “Servicii sociale despre si pentru sanatate mintala”, proiect realizat cu sprijinul financiar al Fondului ONG in Romania, program finantat de granturile SEE si administrat de Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile. Partener in proiect este Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului sector 6.

Despre partenerii proiectului

Despre Fundatia Estuar: a fost fondata in septembrie 1993 de catre Asociatia Penumbra din Scotia si Liga Romana de Sanatate Mintala si este prima organizatie din Romania care a creat pentru adultii cu probleme de sanatate mintala o retea de servicii de ingrijiri comunitare.Misiunea organizatiei este oferirea de servicii pentru adultii cu probleme de sanatate mintala din Romania in vederea reintegrarii lor in comunitate. Fundatia Estuar este activa in 4 orase din tara, Bucuresti, Ploiesti, Giurgiu si Cluj, avand infiintate 5 centre sociale in aceste orase si deserveste anual peste 2000 de beneficiari.

Valorile si principiile organizationale sustin respectul fata de beneficiar, confidentialitatea informatiilor primite de la beneficiar, lupta impotriva practicilor discriminatorii, incurajarea beneficiarilor sa-si asume riscurile unui trai obisnuit, cresterea tolerantei si intelegerii fata de persoanele cu nevoi speciale, respect fata de individualitatea si demnitatea beneficiarilor, promovarea sanselor egale pentru toti membrii comunitatii, cultivarea competentei si profesionalismului in cadrul serviciilor oferite si cultivarea spiritului de echipa si a abordarii interdisciplinare.
https://www.facebook.com/FundatiaEstuar/.

Despre Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 6: este institutia publica, aflata in subordinea Consiliului Local Sector 6, infiintata la data de 01.03.2005 prin comasarea serviciului public pentru protectia copilului si a serviciului public de asistenta sociala ce functionau la nivelul sectorului 6 al municipiului Bucureşti, conform prevederilor Hotararii de Guvern nr. 1434/2004. Direcţia Generala de Asistenţa Sociala şi Protecţia Copilului Sector 6 realizeaza la nivelul sectorului 6 masurile de asistenta sociala in domeniul protectiei copilului, familiei, persoanelor singure, persoanelor varstnice, persoanelor cu handicap, precum si a oricaror persoane aflate in nevoie.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Un comentariu

Comentează