Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Serile Teatrului Studențesc revine cu a XXI-a ediție!

0

Serile Teatrului Studențesc revine anul acesta în lumina reflectoarelor pentru o nouă ediție. Acest proiect cultural a debutat în 1997, iar de atunci zeci de tineri pasionați de teatru au pășit pe scenă în aplauzele spectatorilor. Cu o vechime de 20 de ani, este cel mai longeviv proiect marca SiSC (Sindicatul Studenților din Cibernetică) și reprezintă pasiune, artă și tradiție, reușind în fiecare an să transmită noi emoții actorilor și spectatorilor.

Festivalul se va desfășura în perioada 8-12 aprilie și va avea loc la Teatrul Principal (8, 9, 10 aprilie) și Sala Dalles (11, 12 aprilie). Până acum, 10.000 de spectatori ne-au fost alături, trăind împreună emoțiile pieselor. Anul acesta avem onoarea de a-i avea în juriu pe Andreea Chirițescu, Anghel Damian, Azaleea Necula, Bogdan Gagu, Lorena Luchian, Toma Enache, Tomi Cristin și Vlad Rădescu. Împreună vom scrie un nou capitol, vom asista la diferite piese, urmând ca la final, în cadrul ceremoniei de încheiere, cele mai îndrăgite piese și actorii cu cele mai bune reprezentații să fie premiați de către juriu și parteneri.

Anul acesta vor urca pe scenă trupe de amatori și profesioniști, alături de trupa SiSC, pășind împreună în cinci zile de poveste, pline de noi experiențe și trăiri intense. Mai mult decât atât, aceste zile reprezintă o evadare din cotidian prin artă și cultură, iar Serile Teatrului Studențesc va arăta și în această ediție cum din pasiune se face un stil de viață.

Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile, realizându-se pe baza unei rezervări online!

Pentru mai multe detalii despre festival și programul complet al acestuia, accesați site-ul https://sts.sisc.ro/ sau urmăriți-ne pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/sts.sisc/ .

Sindicatul Studenților din Facultatea de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică (SiSC) este cea mai veche organizație, din cadrul Academiei de Studii Economice, mândrindu-se cu peste 200 de proiecte care au avut un impact pozitiv asupra studenților atât pe plan personal, cât și profesional.

Vă așteptăm în număr cât mai mare pentru a susține și a ne bucura împreună de tinerele talente!

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.